0546 - 67 88 88

De details van beheer en onderhoud van rioleringssystemen

Geplaatst op 25 januari 2013

Het zijn de kleine dingen die het doen.......

Centraal hierin staan de keuzes die worden gemaakt bij renovatie of vervanging van rioleringssystemen. Waar, hoe en door wie worden bepaalde keuzes gemaakt? De drie marktpartijen, waaronder Roelofs, zijn eensgezind over hun rol voor opdrachtgevers: Werken aan de optimale oplossing. Dat kan in de ene situatie uitpakken in het voordeel van relining en in het andere geval leiden tot de aanleg van nieuwe betonnen rioleringsbuizen.
De rioolbeheerder moet over de kosten heen kunnen kijken. De consequenties van de keuzes moeten voor de beheerder helder zijn. Dat vraagt om een hoger abstractieniveau. Veel rioolbeheerders vinden dit mogelijk lastig of hebben onvoldoende kennis van de nieuwe renovatietechnieken.
 

ir. P. (Peter) Wonink
hoofd kenniscluster en senior adviseur Water en Riolering

ReactiesEr zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Schrijf een reactie


Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer