0546 - 67 88 88

Gastcolleges en masterclasses

Roelofs bezit als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser veel interne kennis en kunde. Het onderwijs heeft de meest actuele kennis en kijkt veel om zich heen. Voor Roelofs een uitdaging om hier een wisselwerking van te maken!

Roelofs verzorgt daarom regelmatig gastcolleges op diverse onderwijsinstellingen, onder andere op hogeschool Windesheim Zwolle, Hanzehogeschool Groningen en de Universiteit Twente.
De onderwerpen zijn veelal uiteenlopend en de presentaties op maat gemaakt.

Ook organiseren wij masterclasses. Hierbij gaan de uitgenodigde studenten aan de slag met een door Roelofs ontwikkelde casus, gebaseerd op een door Roelofs gerealiseerd project. Dit project wordt in leeropdracht omgezet zodat het geschikt is voor de desbetreffende masterclass.

    

Een masterclass is een unieke gelegenheid voor kennisuitwisseling. Roelofs wordt in contact gebracht met de volgende generatie en de studenten kunnen hun opgedane kennis in de praktijk brengen, waarbij ze begeleid worden door één van de vakmensen die Roelofs rijk is. 

Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Lees hier over een masterclass Design & Construct die in maart 2014 is gehouden in Den Ham!

Voor meer informatie over gastcolleges of masterclasses kunt u contact opnemen via deze link.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer