0546 - 67 88 88

Leerprogramma’s

In overleg en samenwerking met onderwijsinstellingen stellen we leerprogramma’s op. Zowel voor studenten als voor eigen medewerkers zijn er diverse leer- en ontwikkelprogramma’s samengesteld. 

Beroeps Ondersteunende Leerweg (BOL)
In de beroepsopleidende leerweg volg je dagonderwijs. Deze leerweg is bedoeld voor jongeren die nog wel een paar jaar naar school willen. Je wordt eerst volledig opgeleid voordat je gaat werken. De praktijk van je opleiding (beroepspraktijkvorming of stage) volg je in een leerbedrijf. Het aantal praktijkuren verschilt per opleiding, maar ligt tussen de twintig en zestig procent van de totale studieduur.

HBO en WO stages en afstudeertrajecten
Jaarlijks stelt Roelofs een aantal stage- en afstudeerplaatsen ter beschikking. Er zijn een aantal studenten die kennismaakt met Roelofs door deel te nemen aan de D&C dag. Dit is een dag waarbij een aanbesteding wordt gesimuleerd aan de hand van bestaande cases. Een uitgelezen mogelijkheid om je voor te bereiden op het echte werk!  De stages kunnen binnen diverse kennisclusters plaatsvinden en binnen de diverse afdelingen binnen de organisatie. Denk hierbij niet alleen aan Civiel Technische opleidingen maar ook op bedrijfkundig, financieel en HRM gebied zijn er mogelijkheden.
 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer