0546 - 67 88 88

Agenda

dinsdag 5 februari 2019 - Masterclass: Het ontwerpproces met het Designlab

Naast de contacten met beursbezoekers komen wij ook graag in contact met studenten tijdens de Infra Relatiedagen. Daarom wordt er vanuit de Roelofs Academy deze masterclass georganiseerd. Met deze masterclass ervaar je het ontwerpen van de toekomst door gebruik van Virtual Reality en gamesoftware en ga je kennis opdoen die je tijdens je studie en daarna kunt gebruiken.

Aanmelden Masterclass Infra Relatiedagen 2019

dinsdag 5 februari 2019 - Infra Relatiedagen 2019

De Infra Relatiedagen: een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jarenlang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

We gaan tijdens deze beurs graag met u in gesprek over de ontwikkelingen en innovaties binnen de openbare ruimte. Nadere informatie volgt.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer