0546 - 67 88 88

Agenda

zaterdag 26 augustus 2017 - Triathlon Veenendaal

Roelofs is als goud sponsor verbonden met de Triathlon in Veenendaal.

Kijk voor meer informatie op www.thriathlonveenendaal.nl 

woensdag 27 september 2017 - Dag van de Openbare Ruimte 2017

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer.

Bezoek Roelofs in stand 3.5.51

Daarnaast geeft Roelofs op woensdag 27 september de volgende lezingen:

  • Big Data inzetten voor het verkeer
    Bij het uitvoeren van een verkeersonderzoek kan het lastig zijn de gehele verkeerssituatie in kaart te brengen. Daarom biedt Roelofs nu de oplossing in de vorm van verkeersonderzoek vanuit de lucht. Tim Adema, hoofd kenniscluster Mobiliteit bij Roelofs, vertelt wat de verschillen zijn ten opzichte van traditioneel onderzoek en wat u kunt met de verkregen data.
  • Circulaire economie in de openbare ruimte
    Het toepassen van de circulaire methodieken in de openbare ruimte staat in de kinderschoenen. Wat is er nodig om de gewenste transitie naar een circulaire economie daadwerkelijk en op brede schaal in gang te kunnen zetten? En wat is de rol van de gemeenten hierin?

Nieuwsgierig? De lezingen zijn gratis te bezoeken, meld je aan via de onderstaande button.

Registreer voor gratis toegangsbewijs

donderdag 28 september 2017 - Seminar Bikeconomics

Hoe ziet het fietspad van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van beleving, service en apps maar ook rondom het gebruik van drones en sensoren? Tijdens het seminar ‘Bikeconomics’ op 28 september dagen de Provincie Drenthe, de NTFU en Roelofs u uit nieuwe kansen te benutten voor fietsen in Drenthe.

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland. Dit wil de Provincie Drenthe blijven en verder uitbouwen. Daarom worden op dit seminar ondernemers gestimuleerd met innovatieve ideeën te komen, zodat samen de positie als dé vrijetijdsprovincie wordt versterkt. Hoe kan het thema ‘fietsen’ hier aan bijdragen en welke kansen biedt dit voor ondernemers?

Doe mee!
Tijdens het ochtendprogramma van Bikeconomics brainstormen we graag met u over de toekomst van de vrijetijdseconomie in Drenthe en hoe Fietsen & Veiligheid en Duurzaamheid & Economie hier onderdeel van zijn. In de middag gaan we in workshops met de thema’s van de ochtend aan de slag.

Datum: 28 september

9:30 uur Ontvangst
10:00 uur Plenair ochtendprogramma met verschillende sprekers over de thema's:
Vrijetijdseconomie, Fietsen & Veiligheid, Duurzaamheid & Economie
12:00 uur Lunch
13:00 uur Aan de slag in verschillende workshops/lezingen
16:00 uur Afsluiting met hapje en drankje

 

Aanmelden

woensdag 11 oktober 2017 - Bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek

Voor de 10e keer wordt de Bedrijvenmarkt bouwkunde en Civiele Techniek georganiseerd. Roelofs wil zich graaf profileren bij de studenten en docenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en is hierbij aanwezig met een stand. 

Programma en meer informatie over de bedrijvenmarkt. 

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer