0546 - 67 88 88

Duurzame aanbestedingsadviezen

Om het proces van duurzaam aanbesteden en duurzaam inkopen soepel en effectief te laten verlopen is een heldere visie op het aanbesteden van dergelijke projecten vereist.

Duurzame aanbestedingsadviezen
Duurzame aanbestedingsadviezen
BREEAM-NL
Duurzame aanbestedingsadviezen

Om het proces van duurzaam aanbesteden en duurzaam inkopen soepel en effectief te laten verlopen is een heldere visie op het aanbesteden van dergelijke projecten vereist. Roelofs adviseert opdrachtgevers in duurzaam aanbesteden en duurzaam inkopen en beschikt over de kennis om te komen tot een goed en duurzaam aanbestedingsresultaat.

Roelofs levert op dit gebied de volgende diensten:

  • Opstellen van een EMVI-paragraaf (voorzien van duurzaamheidscriteria) voor bestekken
  • Opstellen van duurzame bestekken o.b.v. minimumeisen AgentschapNL (duurzaam deel 3)

Roelofs heeft als bedrijf het begrip duurzaam aanbesteden en duurzaam inkopen in de organisatie geworteld op basis van de principes people, planet en profit en de kwaliteitsstandaard voor milieumanagement ISO14001. Als gevolg hiervan is er  brede kennis om te komen tot duurzame aanbestedingsadviezen die praktisch uitvoerbaar zijn én een duidelijke meerwaarde creëren voor het betreffende project.

 

BREEAM-NL

Naast duurzaam aanbestedingsadvies is Roelofs betrokken bij de ontwikkeling van BREEAM-Infra.

BREEAM-Infra maakt duurzaamheid concreet en meetbaar en daarmee certificeerbaar. Het systeem gaat onder meer in op de duurzaamheid op de bouwplaats, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) in de keten, sociale veiligheid, CO₂-reductie in de bouw, energiezuinige installaties, luchtkwaliteit en trillingen, de milieu-impact van materialen en afvalmanagement. De systematiek maakt zo veel mogelijk gebruik van bestaande instrumenten zoals DuboCalc, de CO₂-prestatieladder en de Aanpak Duurzaam GWW. Roelofs kan opdrachtgevers bijstaan in het vormgeven van een project op basis van BREEAM-Infra om op deze wijze een duurzaam project te realiseren.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ing. G. (Gerard) Hoiting directeur Roelofs Beheer B.V.

Contact