0546 - 67 88 88

Verkennend bodemonderzoek

Een vervuilde bodem is in Nederland geen uitzondering meer. Een verkennend bodemonderzoek, oriënterend bodemonderzoek of milieukundig bodemonderzoek wordt steeds vaker uitgevoerd.

Verkennend bodemonderzoek
Verkennend bodemonderzoek
Kosteneffectief onderzoek
Verkennend bodemonderzoek

Een vervuilde bodem is in Nederland geen uitzondering meer. Een verkennend bodemonderzoek, oriënterend bodemonderzoek of milieukundig bodemonderzoek wordt steeds vaker uitgevoerd. Dit is helaas het resultaat van een enorme Nederlandse industriële ontwikkeling in de afgelopen millennia. Vandaag de dag is daardoor kennis van de bodemkwaliteit erg belangrijk.

Het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek, oriënterend bodemonderzoek of milieukundig bodemonderzoek is bijvoorbeeld in onderstaande gevallen nodig:

  • In het kader van de Wet Milieubeheer
  • Bij bestemmingsplanwijzigingen
  • Bij herinrichting van terreinen
  • Bij herinrichting van natte infrastructuur
  • Bij infrastructurele herinrichtingsprojecten
  • Bij afvoer van grond
Kosteneffectief onderzoek

Roelofs kan u in situaties bijstaan (ook bij vergunningen) wanneer een verkennend, oriënterend of milieukundig bodemonderzoek nodig is bij bodemvervuiling; op het gebied van advies, begeleiding en uitvoering. Vertwijfeld over grondonderzoek kosten, kosten voor saneringen, flora- en fauna onderzoek, koudesystemen en CO2 management? Roelofs houdt technische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De technieken die we gebruiken zorgen voor onderzoeken die erg kosteneffectief zijn.

Na verkennend bodemonderzoek? Hergebruik van grond- en bouwstoffen!

Zorgvuldig omgaan met grond- en bouwstoffen levert een bijdrage aan een gezond milieu en een duurzame samenleving. Daarom ook benieuwd naar duurzame aanbestedingsadviezen? Hergebruik van verontreinigde grond en secundaire bouwstoffen spelen hierbij een belangrijke rol. Door middel van een bodemonderzoek adviseert Roelofs haar opdrachtgevers omtrent de bestemming van toe te passen of vrijkomende verontreinigde grond of secundaire bouwstoffen.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ing. G. (Gerard) Hoiting directeur Roelofs Beheer B.V.

Contact