0546 - 67 88 88

Bedrijventerrein

Nederland wordt steeds voller. Eén van de oorzaken daarvan is de toename van het aantal bedrijventerreinen dat wordt aangelegd in ons land.

Bedrijventerrein
Herstructurering bedrijventerrein
Herstructurering bedrijventerrein

Nederland wordt steeds voller. Eén van de oorzaken daarvan is de toename van het aantal bedrijventerreinen dat wordt aangelegd in ons land. Daarnaast zijn er steeds meer verouderde bedrijventerreinen die leeg komen te staan. De Nederlandse overheid heeft daarom besloten dat oude terreinen zoveel mogelijk moeten worden geherstructureerd.

Onder de noemer van inbreidingsplannen is Roelofs betrokken bij veel plannen die beginnen met een stedenbouwkundige visie en eindigen met de oplevering en het beheer van de nieuwe openbare ruimte. Ook de herstructurering van bedrijventerreinen valt hieronder.

Eindgebruiker voorop

Bij Roelofs staat de eindgebruiker altijd centraal. Daarnaast is functionaliteit en uitstraling van groot belang bij de herstructurering van bedrijventerreinen. De ondernemer moet zich hier thuis voelen. Daarom betrekken wij veelal ondernemers en businessclubs bij de herstructurering van bedrijventerreinen. Stakeholdermanagement en omgevingsmanagement spelen een essentiële rol in het hele traject.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

G.J. (Gerard) Schenkel manager Planontwikkeling

Contact