0546 - 67 88 88

Levensloopbestendige woning

In samenwerking met Loostad vastgoedontwikkeling en Mondria Advies heeft Roelofs Zorgvilla 3.1 ontwikkeld: een integrale aanpak voor het gebouw, de exploitatie en de investering van levensloopbestendige woningen.

Levensloopbestendige woning
Levensloopbestendige woning
Zorgvilla 3.1
Samenwerking
Levensloopbestendige woning

Bent u op zoek naar een concept voor levensloopbestendige woningen dat betaalbare zorg voor iedereen biedt? In samenwerking met Loostad vastgoedontwikkeling en Mondria Advies heeft Roelofs Zorgvilla 3.1 ontwikkeld: een integrale aanpak voor het gebouw, de exploitatie en de investering van levensloopbestendige woningen.

Zorgvilla 3.1 is een kleinschalig huisvestingsconcept voor zorgleveranciers, gemeenten en beleggers. Het concept is dusdanig ontwikkeld dat het voor al deze partijen rendement genereerd. Zowel commercieel, planologisch maar bovenal maatschappelijk en sociaal.

De voordelen van Zorgvilla 3.1:

  • Toekomstbestendig wonen in een kleinschalige omgeving
  • Samenhangende aanpak voor zorgleveranciers, vastgoedinvesteerders en overheden
  • Rendement voor alle partijen
Zorgvilla 3.1

Naar verwachting zal het inwonersaantal van Nederland groeien naar zo’n 17,8 miljoen mensen in 2040. Maar in die jaren gaat de verhouding tussen de werkenden en niet werkenden wel enorm verschuiven. Waar de potentiële beroepsbevolking kleiner wordt, groeit de groep 65-plussers de komende jaren aanzienlijk. Tel daarbij op dat we steeds ouder worden en de vergrijzing van de maatschappij is een feit. Maar wat zijn daarvan precies de gevolgen? Of meer concreet, hoe gaan we de groep 65-plussers en de dubbele vergrijzing – die steeds meer afhankelijk wordt van zorg – straks huisvesten en adequaat van zorg voorzien?

Hét concept voor zorgwonen

Zorgvilla 3.1 biedt het antwoord op die vraag. Zorgvilla 3.1 is een kleinschalig huisvestingsconcept voor zorgleveranciers, gemeenten en beleggers. Het concept is dusdanig ontwikkeld dat het voor al deze partijen rendement genereert. Zowel commercieel, planologisch, maar bovenal maatschappelijk en sociaal. Want de mensen die uiteindelijk de zorgwoning betrekken staan natuurlijk voorop.

Betaalbaar levensloop bestendig wonen in een kleinschalige omgeving

Zorgvilla 3.1 is de concrete uitwerking van een oorspronkelijk idee over betaalbaar zorgwonen en betaalbare zorg voor iedereen in een kleinschalige omgeving, voor mensen die dit nodig hebben, maar niet in staat zijn daarin zelf te voorzien.

Samenwerking

Zorgvilla 3.1 is het resultaat van een samenwerking tussen Loostad vastgoedontwikkeling, Mondria Advies en Roelofs.

Zorgvilla 3.1 is ontstaan door de krachtenbundeling van deze drie partijen die samen dit ene doel voor ogen hadden; een integrale oplossing voor het gebouw, de exploitatie en de investering. Dit heeft een samenhangende aanpak van levensloopbestendig wonen voor zorgleveranciers, vastgoedinvesteerders en (gemeentelijke) overheden opgeleverd. In meerdere opzichten gaan deze elkaar versterken en worden zo één, met behoud van de eigen identiteit en de afzonderlijke belangen.

De bundeling van kennis en ervaring op het gebied van zorgwoningen, levensloopbestendig bouwen, zorg, ontwikkeling en financiering maakt het mogelijk dat bewoners in een goede woonomgeving uitstekende begeleiding en zorg ontvangen.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

G.J. (Gerard) Schenkel manager Planontwikkeling

Contact