0546 - 67 88 88

Verkeerstechniek

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Zeker bij wegwerkzaamheden, evenementen of andere afwijkende verkeerssituaties is het in goede banen leiden van het verkeer van groot belang.

Verkeerstechniek
Verkeerstechniek
Ondersteuning
Verkeerstechniek

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Zeker bij wegwerkzaamheden, evenementen of andere afwijkende verkeerssituaties is het in goede banen leiden van het verkeer van groot belang. Roelofs kan dit met haar kennis van verkeerstechniek voor u verzorgen. Veiligheid en een vlotte verkeersafwikkeling staan hierbij voorop.

Wij kunnen opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van verkeerstechniek: niet alleen verkeersmaatregelen ontwerpen en de realisatie hiervan verzorgen wij, ook het omgevingsmanagement en de benodigde vergunningen kunnen door ons worden georganiseerd.

Verkeersplannen

Roelofs kan verkeersplannen opstellen voor zowel tijdelijke als permanente verkeersmaatregelen. Na een inspectie van de bestaande verkeerssituatie wordt een plan opgezet om alles omtrent omleidingen, afzettingen en wat er verder van toepassing is, in goede banen te leiden. Dit alles in overleg met hulpdiensten en plaatselijke bedrijven.

Verkeerstechnisch advies

Wij verlenen tevens advies over mogelijke systematiek (EMVI, gedragscodes, vergunningen) waarmee verkeershinder door bouwverkeer en wegwerkzaamheden kan worden geminimaliseerd. Maatregelen in de aanbesteding vertalen wij naar uitvoeringsmaatregelen op straat.

Ondersteuning

Roelofs heeft vrijwel alles op het gebied van verkeerstechniek in huis:

  • Verkeersmaatregelen
  • Advies en Ontwerp
  • Verkeersplannen
  • Verkeersregelinstallaties
  • Wegafzettingen
  • Verkeersmanagement bij bijvoorbeeld evenementen
  • Vergunningaanvragen
  • Omgevingsmanagement/Communicatie richting de omgeving

Kortom, bij Roelofs kunt u met al uw vraagstukken omtrent verkeerstechniek terecht. Wij vertellen u hier graag meer over.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ing. C.T. (Tim) Adema hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Contact