0546 - 67 88 88

Verharding en techniek

Bij Roelofs kunt u terecht voor alle toepassingen binnen wegverharding: van verhardingsadvies en onderzoeken tot aan aanleg en reparatie van alle soorten erf- en wegverharding.

Verharding en techniek
Verharding en Techniek
Innovatie en ontwikkeling
Kennis en ervaring
Verharding en Techniek

De uitbreiding van de wegverhardingen in ons land hebben na de oorlog een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De strijd om de (groene) ruimte is daarbij voortdurend gevoerd. Door innovatie en doorontwikkelingen van concepten en toepassingen in de wegverharding ziet Roelofs hier een uitdaging om een meerwaarde aan deze ruimte te geven, met respect voor bestaande ruimtelijke functies.

Bij Roelofs kunt u terecht voor alle toepassingen binnen wegverharding: van verhardingsadvies en onderzoeken tot aan aanleg en reparatie van alle soorten erf- en wegverharding. Wij staan voor praktische oplossingen en geven graag een uitgebreide toelichting hierover. Hierbij wordt optimaal rekening gehouden met de belangen van de opdrachtgever als eindgebruiker.

Innovatie en ontwikkeling

Wegverharding moet niet alleen functioneel zijn, ook beleving en uiterlijk worden steeds belangrijker. Het efficiënter inzetten en onderhouden van de bestaande wegverharding is daarbij een belangrijk aandachtspunt in de wegenbouw. Voorop staat dat verhardingen een middel zijn om het leven te vergemakkelijken. We maken er immers dagelijks gebruik van.

Meer waarde aan ruimte

In innovatie en het doorontwikkelingen van concepten en toepassingen in de wegenbouw ziet Roelofs een uitdaging om een meerwaarde aan deze ruimte te geven met respect voor bestaande ruimtelijke functies.
Innovatie hoort bij het MVO-beleid van Roelofs. Wij werken proactief aan het reduceren van de CO2-emissies en scoren hiermee hoog op de CO2-prestatieladder. Binnen ons bedrijf concretiseren wij vijf aandachtsgebieden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier meer over op de pagina ‘Roelofs en MVO’.

Duurzame verhardingen

Op het gebied van asfaltverharding en asfaltconservering worden er de laatste tijd enorme stappen gemaakt op het gebied van CO2-reductie. Roelofs is gespecialiseerd in het aanbrengen van minder warm en koud asfalt. Inmiddels is het mogelijk 100% asfaltrecycling te realiseren.

Lynpave en RubberPave

Recycling alleen is wat Roelofs betreft niet genoeg. Gerecycled asfalt wordt nu nog duurzamer gemaakt dan het was. Dit wordt gerealiseerd door onder meer gebruik te maken van de herwinbare Lynpave technologie. Als trendsetter heeft Roelofs samen met een aantal partners aan de wieg gestaan van deze ontwikkeling in de wereld van wegverharding. Ook RubberPave, ultrastil asfalt op basis van autobanden, is zo’n innovatief product. Dit heeft Roelofs ontwikkeld in samenwerking met het Asfalt Kennis Centrum (AKC).

Kennis en ervaring

De specialisten van Roelofs vertalen uw eisen en wensen graag naar doordachte oplossingen. Wij staan voor praktische oplossingen en geven graag een uitgebreide toelichting hierover. Hierbij wordt optimaal rekening gehouden met de belangen van de opdrachtgever als eindgebruiker.

Door de goede interne samenwerking en open wijze van communiceren wordt maximale ontzorging nagestreefd. Zo is de opdrachtgever verzekerd van het beste resultaat.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ing. A. (Albertus) Steenbergen manager Asfalt en Techniek

Contact