0546 - 67 88 88

Elementenverharding

Als onderdeel van projecten heeft Roelofs ontelbare vierkanten meters elementenverharding aangelegd. Hierbij is het omgevingsmanagement kenmerkend voor onze organisatie: wij beperken de overlast zoveel mogelijk en zorgen voor een optimale communicatie en

Elementenverharding
Elementenverharding
Soorten elementenverharding
Elementenverharding

Elementenverhardingen komen overal voor en zijn er in alle soorten en maten. Denk hierbij aan straatwerk, sierbestrating, klinkerwegen, bouwwegen, molgoten en grasbetonstenen voor het verstevigen van bijvoorbeeld de berm. Roelofs heeft ervaren stratenmakers in dienst die zowel handmatig als machinaal kunnen bestraten.

Als onderdeel van projecten heeft Roelofs ontelbare vierkanten meters elementenverharding aangelegd. Hierbij is het omgevingsmanagement kenmerkend voor onze organisatie: wij beperken de overlast zoveel mogelijk en zorgen voor een optimale communicatie en tevreden omgeving.

Soorten elementenverharding

Roelofs kan de volgende elementenverhardingen leveren en aanbrengen:

• Straatwerk van stenen, tegels, trottoirbanden en opsluitbanden
• Betonklinkers of betonstraatstenen (BKK)
• Betonplaten
• Natuursteen verhardingen
• Molgoten
• Grasbetonstenen voor bijvoorbeeld bermverhardingen
• Schelpenpaden
• Vloeistofdichte elementenverharding

Vloeistofdichte elementenverharding

Een verharding van elementen is van zichzelf niet vloeistofdicht. Bij bijvoorbeeld wasplaatsen, tankplaatsen, opslagplaatsen en compost verwerkingsplaatsen zou de elementenverharding echter wel vloeistofdicht moeten zijn. Het geheel vloeistofdicht maken van een elementenverharding kan door Roelofs worden gerealiseerd door de naden af te dichten met een elastische en waterdichte rubberbitumen voegvulling.

Vakkundig leggen van betonplaten

Roelofs kan tevens betonplaten van diverse afmetingen leveren. Deze moeten gelegd worden op een goed uitgevlakte en stabiele ondergrond. De betonplaten worden uiteraard machinaal gelegd en geplaatst, met moderne machines met een vacuüm-unit. Zo wordt snel een sterke en duurzame elementenverharding neergelegd.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact
Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ing. A. (Albertus) Steenbergen manager Asfalt en Techniek

Contact