0546 - 67 88 88

Water, riolering en ecologie

De aandacht voor water blijft onverminderd groot. Klimaatontwikkelingen, de schaarse ruimte, nieuwe wetgeving, nationaal beleid en Europese (Kader) Richtlijnen maken dat het waterbeheer steeds complexer wordt.

Water, riolering en ecologie
Water, riolering en ecologie
Water, riolering en ecologie

De aandacht voor water blijft onverminderd groot. Klimaatontwikkelingen, de schaarse ruimte en bezuinigingen zijn onderwerpen die vandaag de dag belangrijk zijn. Ook de lange termijn visie op de waterketen en de intensievere samenwerking tussen overheden maken het water- en rioleringsbeheer blijvend interessant.

Wij zien het als een uitdaging om vanuit de complexiteit en dynamiek van de huidige opgaven tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Of het nu gaat om advisering of realisatie, om rioolbeheer of assetmanagment, om een eenvoudige rioolberekening of een stresstest wateroverlast, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Door onze brede kennis, onze ervaring met integraal ontwerpen en onze uitvoeringskennis zijn wij als bureau uitstekend in staat om met onze adviezen en ontwerpen in te spelen op de veranderende omgeving. We zien daarvan dagelijks de voorbeelden in onze projecten.

Meer informatie? Contact

Projecten

Meer projecten laden
Meer informatie? Contact

Nog niet overtuigd?

Meer info?
0546 - 67 88 88
info@roelofsgroep.nl

Bel me terug

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ir. P. (Peter) Wonink hoofd kenniscluster en senior adviseur Water en Riolering

Contact