0546 - 67 88 88

Nieuws

Stadspark draagt bij aan een klimaatbestendige stad Geplaatst op 08 december 2017

Het project ‘Stadspark draagt bij aan een klimaatbestendige stad’ zal worden uitgevoerd door Roelofs. Op donderdag 7 december gaf wethouder Joost van Keulen van de gemeente Groningen het startsein door met een Roelofs truck de eerste vracht zand te lozen.

Roelofs werkt mee aan de strijd tegen zwerfvuil in Delfzijl Geplaatst op 05 december 2017

De gemeente Delfzijl en Roelofs werken al langer samen om zwerfvuil aan te pakken, wat destijds is ontstaan vanuit het raamcontract. Een interessant deelprobleem dat nu door studenten van de Hanzehogeschool wordt opgepakt betreft het slimmer en efficiënter legen van de kleine vuilnisbakken die zowel in het centrum van Delfzijl als in de buitengebieden staan.

Green Deal Duurzaam GWW 2.0 ondertekend door Roelofs Geplaatst op 27 november 2017

In totaal hebben zeven partijen maandag 27 november 2017 een handtekening gezet onder de Green Deal Duurzaam GWW 2.0. Daarmee is een groep van ondersteuners, uitdragers en uitvoerenden van deze deal een stap verder in het bereiken van de doelstelling: Duurzaamheid is in 2020 een integraal onderdeel van alle spoor- grond- water- en wegenbouwprojecten.

Interessante Stagedag voor stagiairs Geplaatst op 20 november 2017

Vanuit de Roelofs Academy is er op donderdag 16 november 2017 opnieuw een Stagedag georganiseerd voor alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs. Hierbij kregen zij de mogelijkheid om zowel elkaar als Roelofs beter te leren kennen en het reeds opgedane beeld met elkaar te delen.

Raamcontract verkeersonderzoek gemeente Groningen Geplaatst op 14 november 2017

Roelofs mag de komende jaren diverse verkeersonderzoeken verzorgen voor de gemeente Groningen. Op 9 november 2017 werd namelijk het raamcontract ingenieursdiensten, perceel 5 “verkeersonderzoek” officieel ondertekend.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer