0546 - 67 88 88

Nieuws

26 augustus: Van Dijk Triathlon Veenendaal Geplaatst op 22 augustus 2017

Wat ooit begon als een informele wedstrijd opgezet door een paar fanatieke enthousiastelingen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots en professioneel evenement dat ieder jaar weer blijft groeien. Roelofs hecht waarde aan de maatschappij om haar heen en daarom steunen we graag zo’n sportief regionaal evenement als de Triathlon in Veenendaal.

Bezoek Roelofs tijdens de Dag van de Openbare Ruimte! Geplaatst op 17 augustus 2017

Ieder jaar ligt er weer een grote uitdaging voor beheerders van de openbare ruimte om de kwaliteit op streefniveau te krijgen.

Verkeersonderzoek vanuit de lucht met DataFromSky Geplaatst op 15 augustus 2017

Als eerste in de Benelux kan Roelofs verkeersonderzoek uitvoeren vanuit de lucht. Met behulp van bijvoorbeeld drones worden opnames gemaakt die met software van DataFromSky worden geanalyseerd. De eerste projecten zijn inmiddels uitgevoerd, en de resultaten zijn zeer positief!

Roelofs trotse sponsor van Het Verzet Kraakt op Indie in Almelo Geplaatst op 09 augustus 2017

Indië bruist en dat uit zich in de vele evenementen die er worden georganiseerd. Dit najaar is het Indië terrein het decor voor een groots theaterspektakel: Het verzet kraakt. Tussen 29 augustus en 23 september 2017 wordt een avondvullend theaterspektakel opgevoerd in deze unieke omgeving die een belangrijke rol speelde in het verhaal van de grootste bankroof aller tijden. Ook Roelofs is trots een bijdrage te leveren aan dit grootse project.

Meld u aan voor Bikeconomics! Geplaatst op 08 augustus 2017

Hoe ziet het fietspad van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van beleving, service en apps maar ook rondom het gebruik van drones en sensoren? Tijdens het seminar ‘Bikeconomics’ op 28 september dagen de Provincie Drenthe, de NTFU en Roelofs u uit nieuwe kansen te benutten voor fietsen in Drenthe.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer