0546 - 67 88 88

Nieuws

Start seizoen verkeersonderzoek vanuit de lucht Geplaatst op 21 maart 2018

Nu de dagen langer worden is de optimale uitvoeringsperiode voor verkeersonderzoek vanuit de lucht weer aangebroken. Inmiddels zijn de eerste onderzoeken, die worden uitgevoerd met behulp van drones, alweer uitgevoerd.

Kennisdeling centraal tijdens cursussen Rioned Geplaatst op 20 maart 2018

Stichting Rioned organiseert op 22 maart 2018 een dag met praktijkgerichte minicursussen over riolering. Vanuit de expertise water, riolering en ecologie geeft Roelofs medewerker Peter Wonink samen met Almer de Jong van de gemeente Apeldoorn de cursus ‘Repareren, renoveren of vervangen?’.

Extra aandacht voor veiligheid tijdens Bewust Veilig Geplaatst op 19 maart 2018

Alle dagen van het jaar zijn we bij Roelofs actief bezig met onze veiligheid. Eén dag per jaar staan we er samen nog een keertje extra bij stil. Op vrijdag 16 maart 2018 deden we namelijk mee aan Bewust Veilig, een initiatief vanuit Bouwend Nederland.

Projectschouw Arnhem voor optimale uitvoering Geplaatst op 16 maart 2018

Op dinsdag 14 maart heeft het projectteam GOW Arnhem van Roelofs een projectschouw uitgevoerd.

Inspireren en netwerken op Relatiemarkt Hanzehogeschool Geplaatst op 15 maart 2018

Vanuit de Roelofs Academy waren we dit jaar aanwezig op de Relatiemarkt van de Academie voor Architectuur en Built Environment op Hanzehogeschool. Studenten kregen hierbij de mogelijkheid zich te oriënteren op hun toekomstige werkveld.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer