0546 - 67 88 88

Nieuws

Roelofs in gesprek met studenten uit de watersector Geplaatst op 25 mei 2018

Stichting RIONED hield op donderdag 24 mei het kennisevenement Down the Drain. Roelofs was aanwezig en ging met hbo-studenten uit de watersector in gesprek over risico en assetmanagement.

Roelofs op kennisdag VPNG over omgang met aannemers Geplaatst op 22 mei 2018

Roelofs was op donderdag 17 mei te gast op de kennisdag van de Vereniging Projectmanagement Nederlandse Gemeenten (VPNG). In Utrecht gingen projectmanagers van verschillende gemeenten in gesprek over het thema ‘anders omgaan met aannemers’.

Roelofs aanwezig op Bedrijvendag Windesheim Geplaatst op 18 mei 2018

Om in contact te komen met studenten en hen te inspireren was Roelofs aanwezig op de Nervi Bedrijvendag op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De dag werd georganiseerd door studievereniging Nervi.

Bruggen Opsterland weer in gebruik Geplaatst op 17 mei 2018

In opdracht van de gemeente Opsterland heeft Alewijnse Industrial Automation op 15 mei 2018 de nieuwe bediening-, besturing- en afsluitboominstallatie van de Rolbrêge (Tijnje) en de Overtoombrêge (Gorredijk) opgeleverd. Roelofs maakte voor dit project onderdeel uit van het bouwteam.

Roelofs op Duurzaamheidsplein tijdens Promotiedagen Drenthe Geplaatst op 09 mei 2018

Roelofs staat op dinsdag 15 en woensdag 16 mei op de Promotiedagen Drenthe 2018. In de TT Hallen in Assen ontmoeten bezoekers en bedrijven elkaar rondom ondernemen in Drenthe. Roelofs staat op het Duurzaamheidsplein; standnummer 49.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer