0546 - 67 88 88

Nieuws

Roelofs sponsort mar-athon Sneek Geplaatst op 22 juni 2017

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 vindt de derde editie van de mar-aton rond Sneek plaats. Met verschillende loop- en wandelrondes en onder andere een midzomernachtfeest belooft het een geweldig evenement te worden!

Basisschoolkinderen maken kennis met Roelofs Geplaatst op 21 juni 2017

Dit jaar heeft Roelofs weer deelgenomen aan de BOTSS week (Bedrijven, Onderwijs, Techniek, Sociale Zaken en Stadskanaal). De Week van de Techniek is bedoeld ter promotie van techniekopleidingen en het bedrijfsleven in de gemeente Stadskanaal.

Roelofs wint eerste civiele circulaire aanbesteding in Nederland! Geplaatst op 15 juni 2017

Vrijdag 9 juni 2017 vond de uitslag plaats van de eerste circulaire civiele aanbesteding in Nederland, namelijk wijk De Parken in Apeldoorn. De Roelofs visie, waarbij circulaire economie in de infra wordt toegepast, heeft ervoor gezorgd dat het projectteam van Roelofs 1e geworden is!

Masterclass laat studenten kennis maken met de praktijk Geplaatst op 14 juni 2017

Dinsdag 6 juni 2017 is er op Hogeschool Windesheim in Zwolle een masterclass Design & Construct georganiseerd vanuit Roelofs Academy. Veertig leerlingen van de opleiding Civiele Techniek gingen deze dag aan de slag met een door Roelofs ontwikkelde casus.

Sloepenroute feestelijk geopend Geplaatst op 09 juni 2017

Woensdag 7 juni vond de opening van de Sloepenroute plaats. Dit is een elektrische vaarroute die van Leeuwarden via Ryptsjerk en de Falom tot aan de Swemmer, nabij de Westereen loopt.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer