0546 - 67 88 88

Nieuws

Realisatie project ‘Westflank Ermelo’ gestart Geplaatst op 18 oktober 2017

Roelofs verzorgt in Ermelo de voorbereiding en uitvoering van het project ‘Westflank’. Tijdens dit project worden verschillende wegen opnieuw ingericht, worden betonnen fietspaden aangelegd en wordt een rotonde gerealiseerd.

Roelofs steunt Stichting Oud Lemmer Geplaatst op 13 oktober 2017

Roelofs, verantwoordelijk voor fase 2 van de herinrichting van het centrum van Lemmer, sponsort Stichting Oud Lemmer met een bijdrage van € 500. Hiermee wil Roelofs de stichting verder helpen bij het promoten van Lemmer.

BRAVO 3: drie rotondes in tien dagen! Geplaatst op 12 oktober 2017

13 tot en met 23 oktober wordt een intensieve periode voor Roelofs! Bij het project BRAVO 3 worden twee bestaande rotondes vergroot en één compleet nieuwe rotonde gerealiseerd. De werkzaamheden zijn live te volgen middels een bouwwebcam.

Wat betekent CROW 400 voor úw dagelijks werk? Geplaatst op 11 oktober 2017

CROW, kennisplatform op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer en werk en veiligheid, introduceerde eerder dit jaar CROW 400, de nieuwe richtlijn voor veilig, zorgvuldig en risicogestuurd werken in verontreinigde bodem. Het in veiligheids- en milieuopleidingen gespecialiseerde BME Opleidingen legt in een handige infographic uit wat CROW 400 inhoudt en wat de mensen in het veld ervan merken.

Drukbezocht seminar Bikeconomics verbindt en inspireert Geplaatst op 04 oktober 2017

Wat kan de fiets betekenen voor de economie van Drenthe? Dat was de vraag die werd gesteld tijdens Bikeconomics dat op donderdag 28 september 2017 plaatsvond. Ondernemers in de recreatie- en fietsbranche, gemeenten, marketingorganisaties en experts op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en technologie gaven massaal gehoor aan de uitnodiging van provincie Drenthe, NTFU en Roelofs voor dit seminar in Hotel De Börken in Lhee.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer