0546 - 67 88 88

Nieuws

Studenten aan de slag tijdens masterclass Design & Construct Geplaatst op 15 februari 2019

Ruim 55 studenten Civiele Techniek van Hogeschool Windesheim hebben een masterclass Design & Construct gevolgd vanuit de Roelofs Academy. De studenten werden aan het werk gezet met een door Roelofs ontwikkelde casus.

Mooie contacten tijdens de Infra Relatiedagen 2019 Geplaatst op 13 februari 2019

Van 5 tot en met 7 februari 2019 was Roelofs aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Met de ontmoeting van veel bestaande en nieuwe contacten en een goed bezochte masterclass kunnen we terugkijken op een succesvolle beurs.

Inloopavond De Deel in Emmeloord succes Geplaatst op 31 januari 2019

Tijdens een druk bezochte inloopavond konden geïnteresseerden kennis maken met het nieuw ingerichte plein De Deel in Emmeloord. Zo kon men het project bekijken op projectborden, in een gedetailleerde animatie en was er een opstelling aanwezig waarbij realtime door het 3D model kon worden genavigeerd. Hierdoor konden aanwezigen de plannen vanuit elk gewenste positie bekijken en beoordelen.

Maak kennis met het Roelofs Designlab op de Infra Relatiedagen Geplaatst op 25 januari 2019

Van simpele foto-inpassing tot complete virtuele wereld: Het Roelofs Designlab bevat een breed scala aan mogelijkheden om meerdere ontwerpvarianten te tonen. Hiermee is het Designlab hét middel om draagvlak te creëren bij bestuur, stakeholders en burgers. Op de Infra Relatiedagen laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Draagvlak creëren met het Roelofs Designlab – volg de Masterclass! Geplaatst op 24 januari 2019

Tijdens de Infra Relatiedagen wordt er een masterclass ‘De toekomst van ontwerpen” georganiseerd. Hierbij geven we een kijkje in ons Designlab en leggen we uit hoe we onder andere Virtual Reality en gamesoftware inzetten in infraprojecten.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer