0546 - 67 88 88

Nieuws

Tiendaagse afsluiting voorbij: drie turborotondes gerealiseerd! Geplaatst op 24 oktober 2017

Drie turborotondes in tien dagen, het zit erop! Het was de eerste fase van het project ‘Afbouw BRAVO N420 en rotondes Woerden’, waarbij een compleet nieuwe N420 wordt gebouwd.

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen Noord-Nederland! Geplaatst op 23 oktober 2017

Roelofs is dit jaar wederom aanwezig op de Promotiedagen Noord-Nederland die worden gehouden op 7 en 8 november in Groningen. DJ, schrijver, theatermaker en vooral televisiemaker Arjen Lubach komt 7 november naar Martiniplaza om de 31e editie te openen.

Realisatie project ‘Westflank Ermelo’ gestart Geplaatst op 18 oktober 2017

Roelofs verzorgt in Ermelo de voorbereiding en uitvoering van het project ‘Westflank’. Tijdens dit project worden verschillende wegen opnieuw ingericht, worden betonnen fietspaden aangelegd en wordt een rotonde gerealiseerd.

Roelofs steunt Stichting Oud Lemmer Geplaatst op 13 oktober 2017

Roelofs, verantwoordelijk voor fase 2 van de herinrichting van het centrum van Lemmer, sponsort Stichting Oud Lemmer met een bijdrage van € 500. Hiermee wil Roelofs de stichting verder helpen bij het promoten van Lemmer.

BRAVO 3: drie rotondes in tien dagen! Geplaatst op 12 oktober 2017

13 tot en met 23 oktober wordt een intensieve periode voor Roelofs! Bij het project BRAVO 3 worden twee bestaande rotondes vergroot en één compleet nieuwe rotonde gerealiseerd. De werkzaamheden zijn live te volgen middels een bouwwebcam.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer