0546 - 67 88 88

Nieuws

Ook Stadskanaal gaat over op de aanleg van voorrangspleinen Geplaatst op 06 maart 2019

In het kader van de centrumvernieuwing van Stadskanaal heeft Roelofs de gemeente geadviseerd over de bijbehorende verkeersstructuur in samenwerking met Hoornstra Aannemingsmaatschappij N.V. , die de uitvoering verzorgt voor het centrumplan in Stadskanaal. Tijdens de planvorming is gekeken naar de totale bereikbaarheid van het centrum. Een belangrijk onderdeel in het plan was de toepassing van de juiste kruispuntvormen.

Starthandeling werkzaamheden centrum Hoogeveen Geplaatst op 28 februari 2019

Dinsdagmiddag vond in de stralende zon de goed bezochte aftrap voor de werkzaamheden aan de Hoofdstraat & Bentinckslaan in het centrum van Hoogeveen plaats. De starthandeling werd verricht door wethouder Jan Steenbergen en onze directeur Gerard Hoiting.

Circulaire tafel symbool voor het ontwerpen van de toekomst Geplaatst op 27 februari 2019

Een bijzonder moment op woensdag 20 februari wanneer er een circulaire tafel op het project De Parken in Apeldoorn wordt onthuld. Dit is één van de vele toepassingen binnen de herinrichting van de wijk, dat het allereerste circulaire civiele project van Nederland is. Daarmee staat deze tafel en dit project symbool voor het ontwerpen van de toekomst.

Kennisdeling over landmeten en digitalisering Geplaatst op 22 februari 2019

Onze medewerker Jeroen Warmink heeft via Infravak een presentatie gegeven over landmeten en de digitalisering in de infra. Hierbij stond het belang van het werk van de landmeter centraal. Zo werd er ingegaan op de voorbereiding voordat het infraproject begint, en de daarbij behorende kabels en leidingen die ingemeten dienen te worden om kabelschade te voorkomen.

Onderzoek rioolinstortingen gepresenteerd op RIONED-dag Geplaatst op 20 februari 2019

Roelofs heeft voor de stichting RIONED onderzoek gedaan naar rioolinstortingen. Ruim 180 Nederlandse gemeenten hebben deelgenomen aan het onderzoek. De resultaten hiervan zijn gepresenteerd op de RIONED-dag.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer