0546 - 67 88 88

Nieuws

Dag van de Duurzaamheid! Geplaatst op 10 oktober 2018

Vandaag is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Vanuit ons kenniscluster Energie & Milieu verzorgen wij een kennissessie op het BouwCirculair congres 2018.

IJsselkade fase 1 in Zutphen geopend Geplaatst op 08 oktober 2018

Onlangs is fase 1 van de IJsselkade in Zutphen op feestelijke wijze geopend. Roelofs heeft bij deze herinrichting het schetsontwerp in stappen uitgewerkt tot een uitvoeringsontwerp met bijbehorend bestek. Ook is door Roelofs de aanbestedingsprocedure op basis van beste prijs-kwaliteitsverhouding begeleid.

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen Noord-Nederland! Geplaatst op 05 oktober 2018

Roelofs is dit jaar wederom aanwezig op de Promotiedagen Noord-Nederland die worden gehouden op 6 en 7 november in Groningen. Niemand minder dan Rico Verhoeven verricht dit keer de kick-off van het evenement.

Circulaire tegel van vrijgekomen beton in Apeldoorn Geplaatst op 04 oktober 2018

Wat te doen met vrijgekomen betonplaten? Voor het project in Apeldoorn maakt De Hamer een circulaire tegel van de platen. Het vrijgekomen beton wordt zo 100% hoogwaardig hergebruikt.

Feestelijke start voor Hart van Leusden Geplaatst op 03 oktober 2018

Vanmorgen vond de starthandeling plaats voor de herinrichting van de openbare ruimte van de Hamershof, het hart van Leusden. Dit werd gedaan door oud-wethouder Albert Dragt en wethouder Patrick Kiel van de gemeente Leusden en directeur Gerard Hoiting van Roelofs.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer