0546 - 67 88 88

Nieuws

Schop in de grond in Norg! Geplaatst op 10 november 2017

Op vrijdag 10 november heeft wethouder Henk Kosters samen met Roelofs de eerste schop in de grond gezet als start van de nieuwe woonwijk Oosterveld. De starthandeling vond plaats ter hoogte van de Oosterveldweg (kruising Peesterstraat/Bonhagen) in Norg.

Opening gemaal Harculo op 23 november Geplaatst op 08 november 2017

Het nieuwe gemaal Harculo, dat door de combinatie Knol, Mous & Roelofs in bouwteam is gerealiseerd, wordt 23 november 2017 geopend. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd de opening bij te wonen.

MSG de Garve Lochem officieel geopend! Geplaatst op 03 november 2017

De nieuwe school en het nieuwe schoolplein van MSG de Garve in Lochem waren onlangs al in gebruik genomen. Donderdag 2 november 2017 vond de officiële opening van het gebouw plaats, waarvan Roelofs het schoolplein en de openbare ruimte er omheen heeft gerealiseerd.

Verkeersonderzoek vanuit de lucht & VISSIM Geplaatst op 31 oktober 2017

Donderdag 26 oktober 2017 heeft Roelofs op de User Group Meeting van PTV een presentatie gehouden over verkeersonderzoek vanuit de lucht. Tijdens deze bijeenkomst heeft Roelofs laten zien wat de mogelijkheden zijn met deze nieuwe onderzoeksmethodiek in combinatie met VISSIM.

Veiligheidsdag voor basisschoolkinderen Emst Geplaatst op 26 oktober 2017

Vanuit het project ‘Dorpsvernieuwing Hoofdweg Emst’ werd op 24 oktober 2017 een Veiligheidsdag georganiseerd voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de nabijgelegen school. De kinderen maakten deze dag kennis met het project, maar werden ook op een interactieve manier geïnformeerd over de gevaren op de bouwplaats en de dode hoek.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer