0546 - 67 88 88

Nieuws

Project Westflank Ermelo feestelijk afgesloten Geplaatst op 19 juli 2018

Het project Westflank Ermelo is vrijdag feestelijk afgesloten. Directeur van Roelofs Gerard Hoiting en wethouder Leo van der Velden stapten met de kinderen van OBS De Arendshorst op de fiets en openden de opnieuw ingerichte wegen en fietspaden.

Roelofs sluit aan in Friese Elfwegentocht Geplaatst op 17 juli 2018

Roelofs heeft de afgelopen twee weken meegedaan met de Elfwegentocht. Jelle Gerbrandy, ontwerpleider bij Roelofs, reed in deze periode fossielvrij door Friesland. Hoogtepunt van de duurzame weken was een fossielvrije parade op zaterdag 14 juli. Meer dan tweeduizend elektrisch aangedreven voertuigen reden over 13 kilometer snelweg tussen Drachten en Leeuwarden.

Demonstratie met meetvoertuig Infrafocus in Spijkenisse Geplaatst op 13 juli 2018

Hoe werkt het vastleggen van schadebeelden van wegen en kunstwerken met radar, laser en 360-graden beelden? Wat zijn de mogelijkheden met een meetvoertuig van Infrafocus en tegen welke kosten? Relaties van de gemeente Rotterdam, gemeente Nissewaard en het waterschap lieten zich op dinsdag 3 juli informeren tijden de Roadshow in Spijkenisse.

Roelofs wint Twents Wegenbouwers voetbaltoernooi Geplaatst op 11 juli 2018

Vrijdag 6 juli 2018 vond het Twents Wegenbouwers voetbaltoernooi plaats. Deze keer werd het gezellige toernooi georganiseerd door NTP op de velden van Vogido in Enschede.

Ermelose leerlingen nemen kijkje bij asfalteren Geplaatst op 05 juli 2018

Leerlingen van OBS De Arendshorst in Ermelo hebben afgelopen week een kijkje genomen op het project van Roelofs naast hun school. In Ermelo realiseert Roelofs de vernieuwde Westflank. Door de excursie met De Arendshorst betrekt Roelofs de kinderen bij hun omgeving; veel kinderen fietsen over de vernieuwde wegen naar school.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer