0546 - 67 88 88

Nieuws

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019! Geplaatst op 24 december 2018

Het einde van 2018 is in zicht! In deze periode kijken we terug op het afgelopen jaar én naar de ontwikkelingen voor de toekomst.

“Vijftig kippetjes of twintig kilo aardappels, we zijn blij met alles” Geplaatst op 21 december 2018

Deze oproep van Stichting De Eethoek uit Almelo verscheen onlangs in de media. Vanuit het project Reconstructie Nieuwstraat heeft Roelofs daarom een grote hoeveelheid lekker eten gedoneerd, speciaal voor de kerstdagen.

Infrafocus derde met EBG Innovatie Pitch Infra Geplaatst op 07 december 2018

Infrafocus is als derde geëindigd in de finale van de EBG Innovatie Pitch Infra. Het aanwezige publiek mocht donderdag 6 december het prijzengeld onder de deelnemers verdelen en Infrafocus ging met € 3.524 naar huis. De prijsvraag is een initiatief van de Economic Board Groningen met als doel innovaties in de infra voor de provincie Groningen te stimuleren.

Burgemeester en wethouders Tynaarlo bezoeken zandwinning Roelofs Geplaatst op 06 december 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo hebben vorige week een bezoek gebracht aan de zandwinlocatie van Roelofs in hun gemeente. Roelofs wint al sinds 1982 zand aan de Zuidlaarderweg in Tynaarlo. Over vier jaar is de locatie uitgeput en wordt het gebied teruggegeven aan de natuur.

Leerlingen nemen kijkje bij project De Parken in Apeldoorn Geplaatst op 04 december 2018

Afgelopen week namen leerlingen van CSO de Prinsenhof in Apeldoorn een kijkje op het project van Roelofs rondom de school. Het project in de wijk De Parken is het eerste civieltechnische project van Nederland dat circulair wordt ontworpen en uitgevoerd. Binnen het project is één van de uitgangspunten: ‘we doen het samen’. Zo worden de wijk en de scholen betrokken bij de werkzaamheden in hun omgeving.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer