0546 - 67 88 88

Nieuws

De wereld in Virtual Reality tijdens de Infra Relatiedagen 2018 Geplaatst op 23 januari 2018

Van 6 tot en met 8 februari vinden de Infra Relatiedagen 2018 plaats. Op de bekende plek, standnr. 149, geeft Roelofs bezoekers de mogelijkheid om de openbare ruimte in Virtual Reality te beleven. We ontmoeten u graag in onze stand!

Inspireren op het Deltion College Geplaatst op 22 januari 2018

Vanuit de Roelofs Academy waren we aanwezig op de open dagen van het Deltion College in Zwolle op 19 en 20 januari 2018. Door middel van onze Virtual Reality stand hebben we de aanwezigen een kijkje kunnen geven in de wereld van de Civiele Techniek.

Inschrijving Masterclass tijdens Infra Relatiedagen geopend! Geplaatst op 17 januari 2018

Op dinsdag 6 februari 2018 organiseert Roelofs opnieuw een masterclass, nu met het thema “Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst”. Studenten kunnen deze leerzame masterclass gratis bijwonen.

Verkeerskunde trends 2018: voorbereid op de vragen van morgen Geplaatst op 11 januari 2018

Het blad ‘Verkeerskunde Trends 2018’ besteedt met diverse interviews aandacht aan de verkeerskundige ontwikkelingen voor de toekomst. Ook de visie van Roelofs, en hoe verkeersonderzoek vanuit de lucht daar in past, wordt hierin uitgelicht.

R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte Geplaatst op 04 januari 2018

Laten zien hoe we ‘meer waarde aan ruimte’ creëren, dat staat centraal in ons magazine R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte. Met een terugblik op de recente successen én een vooruitblik op de ontwikkelingen voor de toekomst.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer