0546 - 67 88 88

Nieuws

Loop mee over de nieuw aangelegde N420 bij Woerden Geplaatst op 03 mei 2018

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt de BRAVO-run plaats, een hardloopwedstrijd op de nieuw aangelegde Zuidelijke randweg in Woerden. Een unieke en eenmalige kans om over de nieuwe provinciale weg N420 te lopen voordat de nieuwe weg opgesteld wordt voor verkeer. De nieuwe Zuidelijke randweg N420 wordt op vrijdag 1 juni 2018 opengesteld voor het verkeer.

Feestelijke dag op Mozartlaan in Hengelo Geplaatst op 26 april 2018

Wethouder Marcel Elferink heeft woensdag 25 april 2018 het project op de Mozartlaan in Hengelo feestelijk afgesloten. Het afgelopen jaar heeft Roelofs daar in een Bouwteam met de Gemeente Hengelo gewerkt aan rioolverzwaring.

Inwoners Bergentheim ervaren vernieuwde plein met Virtual Reality Geplaatst op 24 april 2018

Inwoners van Bergentheim (gemeente Hardenberg) ervaarden donderdagavond hun vernieuwde Bastingplein dankzij Virtual Relity. Met een VR-bril op kregen de bezoekers van de inloopbijeenkomst een indruk van hoe het plein er straks uit komt te zien.

Jelka en Jasmijn fietsen weg door Ee open Geplaatst op 23 april 2018

Als echte sterren fietsten ze het pleintje bij dorpshuis de Jister op. Jelka en Jasmijn, twee buurmeisjes uit het dorp Ee, openden samen met gedeputeerde Sietske Poepjes de vernieuwde N358 door Ee. De provincie Fryslân maakte samen met de gemeente Dongeradeel de weg veiliger door onder andere de kruispunten aan te passen.

Roelofs sponsor van Schoolkorfbaltoernooi Steenwijk Geplaatst op 10 april 2018

De komende weken staan in het teken van korfbal voor de basisschoolleerlingen uit Steenwijk. Roelofs is trotse sponsor van het Schoolkorfbaltoernooi 2018 georganiseerd door Korfbalvereniging Noveas.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer