0546 - 67 88 88

Nieuws

Burgemeester Visser feliciteert Roelofs Geplaatst op 04 oktober 2012

Hoogstpersoonlijk kwam burgemeester Visser van de gemeente Twenterand naar het hoofdkantoor van Roelofs om daar namens de gemeente Twenterand de felicitaties over te brengen voor het beste landelijke leerbedrijf categorie infra. Die prijs werd donderdag 27 september jl. door Fundeon, het kenniscentrum voor bouw en infra, uitgereikt tijdens het Fundeon diner.

Roelofs Wegenbouw Beste Leerbedrijf Infra 2012 Geplaatst op 28 september 2012

Roelofs Wegenbouw B.V. is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Infra 2012. De jury vond Roelofs Wegenbouw een bijzonder innovatief en ontwikkelingsgericht bedrijf, met veel aandacht voor duurzaamheid.

Uitvoeringswerkzaamheden aanleg Hondsrugkanaal Geplaatst op 14 september 2012

Nadat in het najaar 2011 en voorjaar 2012 een grote slag is gemaakt in de engineering van het ontwerp, zijn de uitvoeringswerkzaamheden nu in volle gang.

Asfalteren Geplaatst op 23 augustus 2012

Dat asfalteren een precies klusje is, bewijzen de jongens van Roelofs wel. Vooral tusen bestaande bebouwing is het soms passen en meten met de grote wals (Bron: TCTubantia)

Roelofs neemt deel aan vakbeurs Riolering Geplaatst op 13 juni 2012

Op donderdag 7 juni 2012 heeft Peter Wonink namens Roelofs op de vakbeurs Riolering een voordracht gehouden met de titel: ‘Denkt u aan relinen, laat u informeren over een goede voorbereiding !’.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer