0546 - 67 88 88

Nieuws

Ludieke werkvak-actie in centrum Veenendaal Geplaatst op 19 april 2011

Niet alleen in Stadskanaal geeft Roelofs prijzen weg. Ook in Veenendaal is een actie gestart tussen Roelofs en de plaatselijke winkeliersverenigingen. Dit alles om het winkelend publiek zo tevreden mogelijk te houden tijdens de werkzaamheden.

Fase 4 IJsseluiterwaarden bijna afgerond Geplaatst op 14 april 2011

Het project 'Natuurvriendelijke oevers IJsseluiterwaarden Olst' is binnenkort afgerond. Aannemerscombinatie Roelofs-Oosterhuis is bijna klaar met fase 4.

Facelift Weg van Rollecate in Vollenhove Geplaatst op 06 april 2011

Roelofs Advies en Ontwerp begeleidt het project 'Weg van Rollecate' in Vollenhove. In de Stentor van 11 juni 2011 stond een mooi artikel over dit project. U leest het artikel hier.

Roelofs op de Waterdag Rijssen-Holten Geplaatst op 05 april 2011

Gemeente Rijssen-Holten deelt haar kennis over het project 'Aanpak Wateroverlast' tijdens de Waterdag op 19 mei 2011. Namens Roelofs geven Andr├ę Roelofs en Peter Wonink informatie op deze Waterdag.

Nieuwsbrief Duurzaam Ondernemen - maart 2011 Geplaatst op 01 april 2011

Roelofs brengt maandelijks de nieuwsbrief Duurzaam Ondernemen uit met interne en externe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Lees hier de nieuwsbrief van maart 2011.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer