0546 - 67 88 88

Nieuws

Artikel Cobouw - Gunnen op waarde Geplaatst op 14 februari 2011

Eemnes - De gemeente Woudenberg gunde de herinrichting van de Dorpsstraat via de economisch meest voordelige inschrijving. Door krappe planning en gebrekkige communicatie verliep het project stroef. Toch blikt zowel Roelofs als de gemeente tevreden terug, blijkt tijdens een congres.

Ontmoet ons op de Infra Relatiedagen Hardenberg! Geplaatst op 02 februari 2011

Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 februari 2011 ontmoeten wij u graag op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. U vindt ons op stand 149.

Nieuwsbrief Duurzaam Ondernemen - januari 2011 Geplaatst op 20 januari 2011

Roelofs brengt maandelijks de nieuwsbrief Duurzaam Ondernemen uit met interne en externe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Lees hier de nieuwsbrief van januari 2011.

Heideherstel bij zandwinplas Sibculo Geplaatst op 13 januari 2011

Landschap Overijssel en Roelofs Zandwinning slaan de handen ineen om een cultuurhistorisch stuk heide naast de zandwinplas net buiten Sibulo te herstellen.

Roelofs zet de toon in Nederland met CO2 niveau 5 Geplaatst op 01 december 2010

Roelofs certificeerde zich onlangs voor niveau 5 op de CO2-prestatieladder van ProRail. Uniek in Nederland!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer