0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2011 - 04

Sterk omgevingsmanagement Hoofdstraat Stadskanaal Geplaatst op 20 april 2011

Aannemerscombinatie Roelofs - Krans - Hoornstra werkt aan de herinrichting van de Hoofdstraat in Stadskanaal. Goed omgevingsmanagement zorgt voor tevreden mensen. De gemeente, de winkeliersvereniging en de aannemerscombinatie bedachten een ludieke actie voor zowel de winkeliers als het winkelend publiek: de verloting van LCD-tv's!

Terugblik op congres ‘Gemeente als regisseur’ Geplaatst op 20 april 2011

6 april 2011 vond het congres 'De gemeente als regisseur? Kansen voor duurzame relatie tussen markt en overheid.' plaats in Apeldoorn. Het was een succesvolle middag, inclusief speeddaten en workshops van onder andere Roelofs-medewerkers. U leest hier een interessant verslag van de dag.

Reportage in Trouw over natuur op Eeserwold Geplaatst op 20 april 2011

In dagblad Trouw leest u een mooie reportage over de natuur op Eeserwold.

Ludieke werkvak-actie in centrum Veenendaal Geplaatst op 19 april 2011

Niet alleen in Stadskanaal geeft Roelofs prijzen weg. Ook in Veenendaal is een actie gestart tussen Roelofs en de plaatselijke winkeliersverenigingen. Dit alles om het winkelend publiek zo tevreden mogelijk te houden tijdens de werkzaamheden.

Fase 4 IJsseluiterwaarden bijna afgerond Geplaatst op 14 april 2011

Het project 'Natuurvriendelijke oevers IJsseluiterwaarden Olst' is binnenkort afgerond. Aannemerscombinatie Roelofs-Oosterhuis is bijna klaar met fase 4.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer