0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2011 - 09

‘Roelofs Bouwt’ aan toekomst met nieuw hoofdkantoor en nieuwe werkplaats Geplaatst op 27 september 2011

Steenwijk – Wethouder Jos van den Nouland heeft woensdag 21 september jl. het projectbord voor de herinrichting van de Eesveenseweg in Steenwijk onthuld. Met de herinrichting wordt het gedeelte van de weg tussen de A32 en de spoorlijn opnieuw ingericht.

Meervoudige vispassage Caspargouw Geplaatst op 22 september 2011

In de zomer van 2010 is Roelofs Advies en Ontwerp gestart met het project ‘Besteksgereed maken van de Vispassage Caspargouw te Cothen’. Momenteel is het project uitgevoerd (directievoering en toezicht door Roelofs), opgeleverd en heeft op 1 september 2011 de officiële openingshandeling plaatsgevonden.

Internationaal bezoek Hondsrugskanaal Geplaatst op 20 september 2011

Op 19 september 2011 brachten een 150-tal deelnemers van het World Canals Conference (WCC) congres een bezoek aan de lokatie waar de koppelsluis gebouwd gaat worden. De World Canals Conference is het jaarlijkse internationale podium voor alles wat met de oude en nieuwe kanalen te maken heeft. Overheden, bedrijven en toeristische organisaties vertellen over ontwikkelingen en delen informatie en ervaringen. Vorig jaar vond de conference plaats in Amerika, volgend jaar zal het plaatsvinden in China en dit jaar dus in Nederland. Circa 40% van deelnemers kwam uit Nederland en de overige 60% uit de rest van de wereld. Van de Provincie Drenthe kwam verzoek of de combinatie Roelofs – J.C. Krans – Hoornstra in het Engels toelichting kon geven over de aanleg van het Hondsrugkanaal.

Roelofs zoekt een wegbouwkundig adviseur Geplaatst op 16 september 2011

Roelofs is op zoek naar een Wegbouwkundig adviseur voor onze vestiging in Den Ham. Kijk bij vacatures voor meer informatie over de functie.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer