0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2012 - 10

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen in Groningen Geplaatst op 29 oktober 2012

Dinsdag 6 en woensdag 7 november 2012 staat Roelofs op de Promotiedagen in Groningen. Ontmoet ons op stand 2140 in MartiniPlaza. Voor meer informatie over de Promotiedagen verwijzen wij u naar www.promotiedagen.nl

Roelofs kijkt terug op een geslaagd NIC Assen. Geplaatst op 19 oktober 2012

Roelofs kijkt terug op een geslaagd NIC Assen.

Waterberging Eeserwold afgesloten Geplaatst op 05 oktober 2012

Kallenkote - Met het opendraaien van waterberging bij stuw De Wulpen door gedeputeerde Bert Boerman maandagmiddag wordt voorkomen dat Steenwijk en omgeving in de toekomst te maken krijgt met mogelijke wateroverlast.

Burgemeester Visser feliciteert Roelofs Geplaatst op 04 oktober 2012

Hoogstpersoonlijk kwam burgemeester Visser van de gemeente Twenterand naar het hoofdkantoor van Roelofs om daar namens de gemeente Twenterand de felicitaties over te brengen voor het beste landelijke leerbedrijf categorie infra. Die prijs werd donderdag 27 september jl. door Fundeon, het kenniscentrum voor bouw en infra, uitgereikt tijdens het Fundeon diner.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer