0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 01

Groen licht voor Ommen Zuid! Geplaatst op 18 januari 2013

Op donderdag 1 november 2012 heeft de officiële starthandeling plaatsgevonden voor het project ‘Integrale Reconstructie Ommen-Zuid (IROZ)’ in Ommen. Meer informatie is te vinden op www.ommen.nl/ommen-zuid

Intelligent Vechtdal op bezoek bij Roelofs Geplaatst op 18 januari 2013

Vanaf mei 2012 bestaat de werkgroep Intelligent Vechtdal. De werkgroep is voortgekomen uit de Arbeidsmarktconferentie die wethouder Lagas van de Gemeente Ommen begin maart in het stadion van FC Zwolle heeft gehouden. De werkgroep gaat aan de slag om met initiatieven te komen die studenten en potentiële werkgevers met elkaar in contact brengen. In de werkgroep zitten bestuurders, ondernemers en studenten. Uiteindelijk moet het ertoe leiden dat de regio Vechtdal in beeld komt als aantrekkelijke arbeidsmarkt voor hoogopgeleide jongeren. Medio oktober heeft Roelofs zich ook verbonden aan deze werkgroep. Dit werd bekrachtigd door Gerard Hoiting. Om de betrokken studenten een goed beeld te geven van Roelofs, zijn zij onlangs bij Roelofs op het werk Integrale Reconstructie Ommen Zuid (IROZ) geweest.

Busstation in Houten klaar voor gebruik! Geplaatst op 17 januari 2013

De afgelopen tijd heeft Roelofs gewerkt aan het D&C project "Busstation Molenzoom" in Houten. Uitdagingen in het project waren o.a. het realiseren van de door een architect ontworpen wachtruimte, de betonnen fundering en de uitgebreide fasering in combinatie met druk verkeer. Woensdag 12 december 2012 is het nieuwe busstation door wethouder Geerdes officieel geopend.

Roelofs kwalificeert zich voor raamcontract Geplaatst op 17 januari 2013

Roelofs kwalificeert zich voor het raamcontract van de provincie Overijssel. Bij de Europese aanbesteding ten behoeve van het raamcontract voor het uitvoeren van advies- en ingenieursdiensten voor de provincie Overijssel heeft Roelofs, voor de twee percelen waarop zij hebben ingeschreven, de hoogste score behaald. Dit houdt in dat we de komende drie jaar meedingen naar het uitvoeren van de advies- en ingenieursdiensten voor "Verkeer en Vervoer" en in combinatie met Ingenieursbureau Westenberg voor het perceel “Asset Management”. De provincie Overijssel heeft een Europese aanbesteding uitgeschreven voor een raamcontract voor alle advies- en ingenieursdiensten voor de eenheid "Wegen en Kanalen" in de komende drie jaar. De vraagspecificatie was opgesplitst in vijf percelen; Integrale Projecten, Water, Verkeer en Vervoer, Asset Management en Ruimtelijke Ontwikkeling/Planologie. Per inschrijver mocht er op maximaal twee percelen worden ingeschreven. Roelofs heeft ingeschreven op de percelen Verkeer en Vervoer en Asset Management. Voor het perceel Asset Management is ingeschreven als combinatie met Ingenieursbureau Westenberg

Roadshow Roelofs ‘Rioleringsbeheer en Relinen’ Geplaatst op 17 januari 2013

Vanuit ons kennisgebied Water, Riolering en Ecologie hebben we donderdag 29 november jl. een Roadshow gehouden in Ommen over innovatief rioolbeheer en relinen. Het programma bestond uit afwisselende presentaties en een bezoek aan de projectlocatie van het project ‘Integrale Reconstructie Ommen Zuid ‘(IROZ). Roelofs is bij dit project volop bezig met een innovatieve oplossing voor rioleringsbeheer: Relinen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer