0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 03

Vogelkijktoren geplaatst in Wetering Oost! Geplaatst op 29 maart 2013

Momenteel wordt er in opdracht van DLG regio Oost volop gewerkt aan het Design en Construct project “Waterberging en natuurontwikkeling Wetering Oost en West” in Wetering nabij Scheerwolde (Ov).

Feestelijke openingshandeling Bijvank Noord te Enschede Geplaatst op 28 maart 2013

Woensdagmiddag 20 maart 2013 is de start van de herinrichting Bijvank Noord te Enschede geopend. De oudste bewoonster van deze wijk had de eer op de kraan plaats te nemen om de eerste sloophandelingen te verrichten.

Roelofs behoudt CO2-bewust certificaat niveau 5 Geplaatst op 25 maart 2013

Op 20 maart 2013 ontving Roelofs opnieuw het CO2-bewust certificaat niveau 5, het hoogst haalbare niveau op de CO2-presatieladder.

Van werkplaats naar de Roelofsbrink Geplaatst op 25 maart 2013

Waar voorheen de werkplaats, loodsen en opslag van Roelofs in Den Ham stonden is nu een nieuwe school en parkeerterrein gerealiseerd. Rondom het kantoor is nu een nieuwe straat aangelegd voor de ontwikkeling van woningbouw van het plan Zuidmaten.

Project “Reconstructie Ommen Zuid” treft maatregelen om planning te halen! Geplaatst op 22 maart 2013

Met het oog op het aankomend paasweekend wordt er met man en macht gewerkt om de belangrijke toegangsweg “Voorbrug” richting de diverse campings voor verkeer toegankelijk te maken.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer