0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 04

Infra-Werkt spil in social return invulling wegenbouw in Oost-Nederland Geplaatst op 29 april 2013

Aannemers waaronder Roelofs en een groep gemeenten in Oost-Nederland hebben de handen ineen geslagen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden voor de wegenbouw. Zij vullen de eis van Social Return on Investment (SROI) bij overheidsaanbestedingen in via de stichting Infra-Werkt.

Caterplein Apeldoorn klaar voor Koninginnedag! Geplaatst op 26 april 2013

In het kader van het project “Herinrichting Caterplein” in Apeldoorn heeft Roelofs de afgelopen weken hard gewerkt om het cultuur- en uitgaanskwartier Caterplein voor Koninginnedag gereed te hebben. De planning is ruimschoots gehaald en de eerste stoeltjes staan al op het terras.

Waterstructuurplan Hardenberg, realiseren watergang Jan Weitkamplaan Geplaatst op 26 april 2013

Bij deze gunning speelde de factor Design en Construct een beperkte rol, vooral de snelheid van de aanbesteding en maximale reductie op bestedingskosten waren bepalend voor deze D&C.

Roelofs is Bewuste Bouwer! Geplaatst op 18 april 2013

Overlast voor de omgeving is bij bouwprojecten niet altijd uit te sluiten. Veel bedrijven zetten de laatste jaren dan ook hoog in op goed omgevingsmanagement. Roelofs is zich hiervan bewust en vindt dit een belangrijk onderdeel van haar dienstverlening.

Open dag Koppelsluis zaterdag 20 april 2013 Geplaatst op 12 april 2013

De combinatie Roelofs - J.C. Krans - Hoornstra zal op zaterdag 20 april 2013 een open dag houden bij de Koppelsluis.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer