0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 05

Leverantie woud- en drainagezand vanaf zandwinlocatie Tynaarlo voor gasleiding NAM Geplaatst op 24 mei 2013

De natuurlijke druk in het grote Groningen-gasveld neemt geleidelijk af, waardoor het steeds moeilijker wordt om – vooral in de winter- snel te voldoen aan de extra vraag naar gas. De ondergrondse gasopslag in Norg (voor huishoudelijke gas) kan dan bijspringen.

Bezoek Roelofs tijdens de dag van de Bouw op 1 juni 2013 Geplaatst op 17 mei 2013

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de Dag van de Bouw plaats. De dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. De dag staat open voor iedereen die een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie wil nemen.

Roelofs en de zoektocht naar MVO en C02 reductie Geplaatst op 17 mei 2013

Onlangs heeft Roelofs op verzoek van, en in samenwerking met, Den Norske Veritas (DNV) een workshop gegeven tijdens de bijeenkomst van het Klimaatplein in Utrecht. In de presentatie van onze case hebben wij ‘de zoektocht naar MVO en CO2 reductie’ in een overzichtelijk stappenplan weergegeven hoe we zijn gekomen waar we nu als duurzame organisatie staan.

De CO2-footprint van Roelofs Zandwinning Geplaatst op 03 mei 2013

Er komt steeds meer aandacht voor duurzaam bouwen, zeker in relatie met de klimaatproblematiek. De overheid wil meer richting het realiseren van klimaatneutrale gebouwen en wil ook bij de bouw zelf de CO2-emissie zoveel mogelijk beperken.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer