0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 07

Rotonde Biltse Rading in uitvoering Geplaatst op 30 juli 2013

In opdracht van de gemeente De Bilt is Roelofs onlangs gestart met de aanleg van een rotonde op de kruising Biltse Rading-Groenekanseweg.

Nieuwsbrief Roelofs: Meerwaarde aan ruimte! Geplaatst op 24 juli 2013

Iedere maand sturen wij vanuit Roelofs een nieuwsbrief naar onze relaties. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de actuele thema’s en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin we actief zijn.

Rotondes in Nieuwe Pekela gereed Geplaatst op 18 juli 2013

In opdracht van de provincie Groningen heeft Roelofs drie kruisingen vervangen door rotondes. Dit om de doorstroming van het verkeer en de verkeersveiligheid te verbeteren. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project N366 veilig.

Zandwinning Oosterweilanden opent haar deuren Geplaatst op 12 juli 2013

Na jaren van voorbereiding opent Zandwinning VOF Oosterweilanden haar “deuren” op maandag 12 augustus 2013. Tijdens de afgelopen maanden is volop gewerkt om het depotterrein klaar te maken en om de nieuwe winning goed te ontsluiten. Dit is gelukt en de vorige weken is plm. 100.000m3 zand in depot gespoten.

Topsport in Twente tijdens C.S.I. in Geesteren Geplaatst op 12 juli 2013

Tijdens de 39e editie van het CSI Twente van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli was het weer genieten geblazen voor de paardenliefhebbers uit binnen- en buitenland. Vanuit de skybox van Roelofs konden genodigden de sportieve topprestaties met eigen ogen ervaren.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer