0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 08

Herinrichting en rioleringswerkzaamheden Godlinze van start Geplaatst op 30 augustus 2013

In opdracht van de gemeente Delfzijl is er op 28 augustus 2013 gestart met het uitvoeren van riolerings- en herinrichtingswerkzaamheden aan de Hoofdweg, Molenweg en Stelterweg in Godlinze. De werkzaamheden worden uitgevoerd om onder deze wegen een gescheiden rioolstelsel aan te leggen. Daarnaast wordt, nadat de buizen zijn gelegd, een nieuwe asfaltconstructie aangebracht.

Nieuwsbrief CO2-prestatieladder Geplaatst op 27 augustus 2013

Roelofs heeft een ambitieus milieubeleid geformuleerd en het initiatief genomen om zijn producten en diensten te verduurzamen. Als onderdeel van dit initiatief zijn we succesvol opgegaan voor certificering van de CO2-prestatieladder, geïntroduceerd door ProRail. Sinds oktober 2010 is Roelofs in het bezit van het certificaat CO2-bewust certificaat niveau 5.

15 studenten vinden stageplek bij Roelofs! Geplaatst op 26 augustus 2013

Het nieuwe schooljaar is ook bij Roelofs van start gegaan. En Hoe? De komende periode verwelkomen wij maar liefst 15 studenten op onze vestigingen in Den Ham, Stadskanaal, Steenwijk en Veenendaal. De studenten afkomstig van kaderonderwijs, MBO, HBO en WO hebben een stageplek gevonden binnen de verschillende expertises of afdelingen in de organisatie. Zowel op kantoor, maar ook in de projecten zullen zij de aankomende tijd hun opgedane kennis in de praktijk brengen.

Herstructurering bedrijventerrein De Baarge Staphorst bijna voltooid Geplaatst op 23 augustus 2013

In opdracht van de gemeente Staphorst werkte Roelofs het laatste half jaar aan de herstructurering van het bedrijventerrein De Baarge in Staphorst. Het doel van deze reconstructie is een betere doorstroming en ontsluiting voor alle verkeer, als ook een uniform gebruik van bermen over het gehele terrein en een stimulatie tot een kwalitatieve inhaalslag voor de uitstraling van de bedrijven. De gehele herstructurering nadert nu zijn voltooiing.

Phoenix Chip Spreader legt eerste slijtlagen aan Geplaatst op 16 augustus 2013

De Phoenix Chip Spreader is op de Nederlandse wegen nog relatief onbekend. Het is dan ook een opvallende verschijning in de lime groene huisstijlkleuren en de bijzondere opbouw. Maar als het aan AKROH Slijtlagen ligt wordt deze unieke machine al snel een vertrouwd gezicht bij het aanbrengen van slijtlagen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer