0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 09

P&O Ferries terminal werkzaamheden afgerond Geplaatst op 27 september 2013

P&O Ferries heeft de grootste vloot, biedt een uitgebreide reeks services en faciliteiten, heeft het meest uitgebreide routenet en heeft de grootste frequentie aan passagiers- en vrachtafvaarten naar Groot-Brittannië. Om de transportactiviteiten van P&O Ferries optimaal te laten functioneren is het van belang dat de terminals in goede conditie blijven. Onlangs zijn de werkzaamheden betreffende het onderhoud van de terminals van P&O Ferries in Rotterdam(NL), Zeebrugge (BE) en Hull (GB) afgerond.

Gemeente Noordenveld en Roelofs voetballen voor stichting Plekzat Geplaatst op 24 september 2013

Afgelopen maandag heeft het voetbalelftal van de gemeente Noordenveld de jaarlijkse vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen het elftal van Roelofs. Deze jarenlange traditie wordt gehouden in de week van de Rodermarkt. Het schenken van een gift aan een goed doel staat altijd centraal tijdens deze benefietwedstrijd. Dit jaar is het bedrag van € 1000,- geschonken aan stichting Plekzat.

Integrale Reconstructie Ommen Zuid is afgerond Geplaatst op 24 september 2013

Het project Integrale Reconstructie Ommen Zuid (IROZ) is afgerond. In het najaar van 2012 is de combinatie Roelofs-Nonak in opdracht van de gemeente Ommen begonnen met het project Intergrale Reconstructie Ommen Zuid (IROZ). Het project is mede gefinancierd door de provincie Overijssel. Het resultaat is een heringerichte Hessel Mulertbrug, Stationsweg en een vervangen en afgekoppelde riolering in een aantal straten. In het weekend van 6 en 7 september 2013 zijn de werkzaamheden feestelijk afgerond met verschillende festiviteiten.

Verkeersonderzoek Landesgartenschau Papenburg brengt maatregelen in beeld Geplaatst op 23 september 2013

In opdracht van het projectbureau Landesgartenschau Papenburg 2014 hebben de specialisten van Roelofs op het gebied van mobiliteit een verkeersonderzoek gehouden. In dit onderzoek is onderzocht wat de verkeersdruk is tijdens de Landesgartenschau (Nationale tuinbouwshow) en met behulp van VISSIM wordt er getoetst of de infrastructuur de verkeersdruk aan kan.

Dynamisch rioolbeheer en relinen aan de orde tijdens het No Dig Event 2013 Geplaatst op 20 september 2013

Zowel het Rijk als decentrale overheden moeten bezuinigen en met minder middelen taken uitvoeren. Dat vraagt om een doelmatig waterbeheer. Dat wil zeggen kwaliteit, maar tegen lagere kosten. De nieuwe aanpak van het water- en rioleringsbeheer moet solide, simpel en sober zijn. Jaarlijks moet er structureel 750 miljoen worden bespaard, waarvan waterschappen en gemeenten 380 miljoen voor rekening moeten nemen. Meer samenwerken en profiteren van elkaars expertises zijn hierin veelvuldig terugkerende gespreksonderwerpen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer