0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 10

Nieuwsbrief Roelofs “Meer waarde aan ruimte” editie oktober 2013 Geplaatst op 28 oktober 2013

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief naar onze relaties. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de actuele thema's en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin we actief zijn.

Watergang Haarrijn wordt opnieuw ingericht Geplaatst op 25 oktober 2013

De watergang Haarrijn, ten noorden van Maarssenbroek, wordt momenteel opnieuw ingericht. Er is een nieuw gemaal ‘Haarrijn in aanbouw en de kades zijn grotendeels afgegraven. De eerste palen voor een tweetal landbouwbruggetjes en voor het nieuwe gemaal ‘Haarrijn’ zijn intussen geslagen.

Bedrijventerrein De Marne II Bolsward in trek bij Ondernemers Geplaatst op 22 oktober 2013

Bedrijventerrein de Marne II in Bolsward ligt strategisch aan de A7. Binnen een uur sta je vanaf dit nieuwe, grote bedrijvenpark van achttien hectare in Amsterdam. De andere kant op rijd je in drie kwartier naar Zwolle. De verkoop van de kavels op deze locatie loopt, ondanks de economische crisis, gestaag door.

Vurige opening Sporthal / zwembad de Waterwyck te Steenwijk! Geplaatst op 18 oktober 2013

Een groep sporters heeft vrijdagmiddag 11 oktober 2013 gezorgd voor een vurige opening van de sporthal en zwembad de Waterwyck. Op symboliserende wijze bracht de groep een brandende fakkel vanaf de oude sporthal De Meenthe naar de nieuwe sporthal de Waterwyck. In de hal werd de fakkel overgedragen aan wethouder Peter van der Terp van de gemeente Steenwijkerland. Deze mocht vervolgens het ‘Olympische’ vuur ontsteken. Hiermee werd het sportcentrum officieel geopend.

Raamcontract ingenieursdiensten gesloten met Groningse gemeenten, de Kompanjie en Groningen Seaports Geplaatst op 16 oktober 2013

Roelofs is in combinatie met Ingenieursbureau Westenberg geselecteerd als raamcontractant voor ingenieursdiensten in de gemeente Oldambt, gemeente Eemsmond, gemeente Delfzijl, de werkorganisatie ‘De Kompanjie’ en Groningen Seaports.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer