0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2013 - 11

Aanpak wateroverlast Nunspeet officieel van start Geplaatst op 24 november 2013

De werkzaamheden om de wateroverlast in Nunspeet aan te pakken, zijn officieel van start gegaan. Donderdag 21 november 2013 hebben de bewonerscommissie, heemraad van den Brandhof van Waterschap Vallei en Veluwe, wethouder van der Geest van de gemeente Nunspeet en directeur Ringenier van Roelofs de eerste officiële schop in de grond gezet. Tijdens de opening zijn er blauwe ballonnen opgelaten. Deze stonden symbool voor de waterdruppels die straks niet meer overstromen naar de omgeving, maar worden opgevangen in het bergbezinkbassin. De ballon die de grootste afstand aflegt, wordt beloond met een Droppie Waterknuffel

Spooruitbreiding P&O Ferries in Zeebrugge Geplaatst op 22 november 2013

In verband met de groei van de transportactiviteiten bij P&O Ferries Zeebrugge (BE) heeft P&O haar capaciteit voor het laden en lossen van treinen aanzienlijk vergroot door het verlengen van een bestaande spoorlijn en het aanleggen van een nieuwe spoorlijn. Roelofs is gevraagd om gezamenlijk met P&O Ferries, Port of Zeebrugge en spoorbouwer E. de Vuyst in bouwteamverband het project te realiseren.

Ervaringsdag geïntegreerde contracten zeer geslaagd Geplaatst op 18 november 2013

Op dinsdag 5 november 2013 heeft de ervaringsdag “geïntegreerde contracten” plaatsgevonden. Deze ervaringsdag, georganiseerd door Oranjewoud en Roelofs, was met ruim 70 deelnemers zeer geslaagd. Met bijzondere sprekers op een bijzondere locatie, namelijk het PEC stadion in Zwolle, waren de verwachtingen dan ook hoog gespannen. En deze werden bevestigd.

Telegraaf, bijlage ‘Nederland groeit’ schenkt aandacht aan Eeserwold in Steenwijk Geplaatst op 17 november 2013

In de editie ‘Nederland groeit’ van zaterdag 2 november 2013 wordt uitgebreid aandacht geschonken aan Eeserwold in Steenwijk. Roelofs werkt al vanaf 2006 aan de ontwikkeling van dit gebied.

Green Deal Tijdelijke Natuur wint Runner Up Award Geplaatst op 15 november 2013

Tijdens de InnovatieEstafette 2013 op dinsdag 12 november 2013 is de Green Deal Tijdelijke Natuur uitgeroepen tot één van de drie winnaars van de Runner Up Award. De jury geeft aan dat de Deal Tijdelijke Natuur hoog scoort als het gaat om vernieuwing en samenwerking. Partijen steken hun nek uit en nemen risico’s. Ook de rijksoverheid pakt de juiste rol in deze deal volgens de jury.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer