0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 01

Beheer en onderhoud van de openbare ruimte centraal tijdens de Infra Relatiedagen 2014 Geplaatst op 26 januari 2014

Roelofs staat van 4 tot en met 6 februari 2014 weer op de Infra Relatiedagen Hardenberg. Op deze beurs heeft Roelofs reeds jaren een vertrouwde plek met een herkenbare stand. Ieder jaar wordt een actueel thema uitgelicht om onder de aandacht te brengen. Het thema heeft direct te maken met de actuele onderwerpen in de markt. Dit jaar staat het integrale beheer en onderhoud van de openbare ruimte centraal.

Roelofs sponsort het Internationaal Concours Noord Nederland te Drachten Geplaatst op 17 januari 2014

In het Fries Congres Centrum in Drachten vindt op dit moment de 3e editie van ICNN Drachten plaats.

Fietspad langs de Regge Geplaatst op 13 januari 2014

In opdracht van Dienst Landelijk Gebied en de gemeente Wierden heeft Roelofs het ontwerp en bestek opgesteld voor het fietspad langs de Regge, inclusief twee stalen fietsbruggen. Dit betonnen fietspad volgt in zijn tracé de rand van het toekomstige Reggedal. Hiermee wordt een recreatieve fietsroute aangelegd die zicht biedt op de natuurlijk ingerichte Regge en die aansluit op het recreatieve fietsroutenetwerk in de omgeving. In verband met subsidievoorwaarden moest dit deel worden gerealiseerd voordat het Reggedal zelf opnieuw wordt ingericht.

Verkabeling 150 KV hoogspanningsleidingen in Apeldoorn Geplaatst op 08 januari 2014

Eind 2013 is het Design en Construct project ‘verkabeling 150 kV hoogspanningsleidingen Oude Beekbergerweg te Apeldoorn’ aangenomen op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer