0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 02

Betondek raccordement ‘t Harde hersteld Geplaatst op 28 februari 2014

Project ‘Raccordement ’t Harde PO 2012’ is opgeleverd. In opdracht van het Ministerie van Defensie zijn betonreparaties aan het perron uitgevoerd, waarmee de Landmacht weer jaren vooruit kan.

Faunavoorzieningen geplaatst in Steenwijkerland Geplaatst op 20 februari 2014

In opdracht van de gemeente Steenwijkerland, Landschap Overijssel en Waterschap Reest en Wieden heeft Roelofs een oplossing bedacht voor een geschikte faunaverbinding ter hoogte van stuw De Wulpen. In 2013 is er begonnen met de uitvoering en inmiddels is het project gerealiseerd door het plaatsen van een faunapassage.

Tubbergen bruist ook met carnaval! Geplaatst op 19 februari 2014

Roelofs is volop aanwezig in Tubbergen. Niet alleen door de werkzaamheden in het kader van ‘Tubbergen bruist’, maar ook als sponsor van het aankomende carnaval. Hierdoor geven wij nu de beurt aan de inwoners van Tubbergen om het centrum op z’n kop te zetten!

Watergang Haarrijn krijgt vorm! Geplaatst op 14 februari 2014

De inrichting van de watergang Haarrijn is in volle gang. Het grondwerk en de aanleg van de natuurvriendelijke oevers is inmiddels gerealiseerd. Rond oktober 2014 zal het hele project opgeleverd worden.

Beekherstel de Grift in Apeldoorn Geplaatst op 07 februari 2014

In opdracht van de gemeente Apeldoorn werkt Roelofs sinds eind 2013 aan het herstel van de beek de ‘Grift’.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer