0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 03

Drie Roelofs projecten goedgekeurd als ‘Bewuste Bouwplaats’ Geplaatst op 31 maart 2014

Roelofs heeft weer drie goedgekeurde ‘Bewust Bouwers’ projecten aan haar lijst kunnen toevoegen. Sinds 2013 is Roelofs concerndeelnemer binnen Bewuste Bouwers, een onafhankelijke stichting die het imago van de bouwsector wil verbeteren.

Lynpave één van de ‘Meest aansprekende innovaties 2014’! Geplaatst op 29 maart 2014

Tijdens de Innovatie Boost Camp op 26 maart 2014 is Lynpave in de categorie ‘Bouwen aan een duurzame samenleving’ uitgeroepen tot winnaar. Daarmee behoort Lynpave tot de meest veelbelovende ideeën voor de bouw- en infrasector.

Nieuwsbrief special “Beheer en onderhoud” Geplaatst op 28 maart 2014

Iedere maand sturen wij vanuit Roelofs een nieuwsbrief naar onze relaties. Via deze weg willen wij u informeren over actuele thema’s, ontwikkelingen en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin we actief zijn.

Excursie project Bruilweering tijdens Masterclass Design en Construct Geplaatst op 26 maart 2014

Donderdag 20 maart 2014 heeft Roelofs Academy weer een masterclass Design en Construct georganiseerd, dit keer bij onze vestiging in Stadskanaal. Derdejaars studenten Civiele Techniek van de Hanzehogeschool Groningen hebben deze dag een aanbesteding nagebootst, die op basis van een prijs-kwaliteitsverhouding is beoordeeld.

Afronding Bergbezinkvoorziening Beethovenlaan te Nunspeet in zicht Geplaatst op 24 maart 2014

De aanleg van de bergbezinkvoorziening voor overtollig rioolwater aan de Beethovenlaan in Nunspeet is bijna klaar. Afgelopen week zijn de hollewandsystemen aangebracht en momenteel wordt er gewerkt aan het dek van het bassin. Naar verwachting zal in april 2014 het gehele project zijn afgerond.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer