0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 04

Verkeersonderzoek terminal Zeebrugge Geplaatst op 28 april 2014

In opdracht van P&O Ferries voeren onze specialisten van de expertise mobiliteit een verkeersonderzoek uit waarbij wordt gekeken naar de verkeerssituatie op de terminal Zeebrugge. Met behulp van VISSIM wordt onderzocht of de huidige infrastructuur de verwachte groei kan opvangen of dat er aanvullende maatregelen nodig zijn.

Werkzaamheden sportcentrum Vianen gaan van start! Geplaatst op 24 april 2014

De werkzaamheden bij sportcentrum Helsdingen in Vianen gaan van start! Roelofs gaat hier het nabijgelegen kruispunt en de openbare ruimte rondom het centrum inrichten, riolering aanleggen en asfaltverharding aanbrengen.

Kademuur haven Warffum is vervangen Geplaatst op 22 april 2014

Onlangs vond de opening van de haven in Warffum plaats, waar een nieuwe kademuur is geplaatst. In opdracht van gemeente Eemsmond heeft Roelofs bij deze werkzaamheden de voorbereiding en de directievoering gedaan en het toezicht gehouden.

Oud-stagiaire van Roelofs genomineerd voor ‘Mbo Uitblinkers’! Geplaatst op 16 april 2014

Anne Nijhof, die in 2013 van maart tot en met december bij Roelofs stage heeft gelopen is genomineerd voor ‘Mbo Uitblinkers’, een verkiezing tussen de opvallendste mbo-studenten van Nederland. Dinsdag 15 april 2014 vonden er bij Roelofs opnames plaats waarbij Anne, haar voormalig stagebegeleider Tim Rietveld van Roelofs en Leon Abbink, coördinator bij ROC van Twente werden geïnterviewd.

Roelofs project behaalt hoogste niveau van de CO2-prestatieladder! Geplaatst op 14 april 2014

Het project ‘Herinrichting Openbare ruimte Bijvank Noord’ te Enschede heeft niveau 5 van de CO2-prestatielader toegewezen gekregen! Daarmee is Roelofs één van de eerste bedrijven die dit hoogste niveau op projectbasis heeft weten te behalen in Nederland.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer