0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 05

Basisschoolleerlingen op bezoek bij Roelofs Geplaatst op 29 mei 2014

In het kader van de jaarlijkse BOTTS week in Stadskanaal hebben ruim 60 basisschoolleerlingen een bezoek gebracht aan onze vestiging in Stadskanaal.

Veel belangstelling voor Dag van de Bouw in Amersfoort Geplaatst op 27 mei 2014

Ruim 140 belangstellenden maakten afgelopen zaterdag, tijdens de Dag van de Bouw 2014, van de gelegenheid gebruik om een kijkje achter de bouwhekken te nemen van het project ‘Realisatie Kersenbaan fase 2’

Verdiepen watergang Haarrijn gereed Geplaatst op 23 mei 2014

Het verlagen van de watergang Haarrijn is gereed! Er zijn hier onder andere twee bruggen gebouwd en de reconstructie voor een asfaltfietspad richting de woonwijk Zwanenkamp is gereed gemaakt. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van Ouwenaar-Haarrijn, een project dat Roelofs in 2011 heeft binnen gehaald en waar sinds vorig jaar aan wordt werkt.

Werkzaamheden Arnhemseweg te Apeldoorn van start Geplaatst op 21 mei 2014

De reconstructie fase 3 van de Arnhemseweg is gestart! Roelofs gaat hier verschillende werkzaamheden uitvoeren om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren

Roelofs innovatief in Apeldoorn Geplaatst op 19 mei 2014

Roelofs wist in 2013 maar liefst vijf projecten in Apeldoorn binnen te halen. Een bijzondere prestatie vond ook Cobouw, hét blad met nieuws en ontwikkeling over de Nederlandse bouw. In de editie van 13 mei 2014 is er daarom aandacht voor Roelofs, ‘het vindingrijke infrabedrijf uit Den Ham’, en wordt het project verkabeling hoogspanning Apeldoorn Zuid uitgelicht.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer