0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 06

Realisatie bergbezinkvoorziening Nunspeet in beeld! Geplaatst op 27 juni 2014

De aanleg van de bergbezinkvoorzieningen voor overtollig rioolwater in Nunspeet is bijna klaar. Op 4 juni 2014 is namelijk ook het bassin aan de Beethovenlaan in gebruik genomen, nadat op 8 april 2014 de voorziening aan de Oranjelaan al gereed was. Via een speciale bouwwebcam was het mogelijk om de realisatiewerkzaamheden van een bergebzinkbassin te volgen. Bekijk de time-lapse om een beeld te krijgen van dit bijzondere project.

Aandacht voor dynamisch rioolbeheer in Leusden Geplaatst op 23 juni 2014

Roelofs analyseert rioolinspectiedata voor de gemeente Leusden, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve software die dynamisch rioolbeheer mogelijk maakt. Op www.waterforum.net verscheen onlangs een artikel over doelmatig rioolbeheer waarbij extra aandacht was voor de werkwijze van deze gemeente.

Wethouder op bezoek bij reliningswerkzaamheden door Roelofs Geplaatst op 18 juni 2014

De wethouder en projectleider van gemeente Súdwest-Fryslân brachten op 11 juni 2014 een werkbezoek aan het relinen door Roelofs te Offingawier.

Nervi Bedrijvendag succesvol verlopen Geplaatst op 13 juni 2014

In mei 2014 vond de Bedrijvendag plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door studenten van de studiestichting Nervi, een studiestichting voor de opleidingen Civiele Techniek en Bouwkunde van Hogeschool Windesheim. Roelofs was deze dag ook aanwezig met een stand en heeft zo veel contacten met studenten kunnen leggen.

Geef u nu op voor de Roadshow ‘Integraal beheer en onderhoud van wegen’! Geplaatst op 10 juni 2014

Vanuit de regio Steenwijk organiseert Roelofs een Roadshow met het thema ‘Integraal beheer en onderhoud van wegen’. U kunt u nu aanmelden voor deze Roadshow, die 1 juli aanstaande plaatsvindt bij zalencentrum ’t Haske in Joure.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer