0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 07

Werkzaamheden Tubbergen Bruist verlopen voorspoedig! Geplaatst op 31 juli 2014

In augustus 2013 is Roelofs gestart met de uitvoering van het project ‘Tubbergen bruist’. Het centrum van dit mooie esdorp wordt opnieuw ingericht, met als uiteindelijk doel een levendig centrum met een authentieke uitstraling. De werkzaamheden verlopen volgens verwachting.

Onderhoud verharding terminal P&O Ferries in Engeland Geplaatst op 29 juli 2014

In opdracht van P&O Ferries heeft Roelofs onderhoud aan de fundering en de verharding uitgevoerd op de terminal in Kingston Upon Hull. Deze terminal is gelegen aan het King George Dock aan de River Humber in Engeland.

Bewoners Bijvank Noord te Enschede nemen intrek! Geplaatst op 24 juli 2014

In een deel van de woonwijk Bijvank Noord in Enschede-Zuid wordt stedelijke vernieuwing toegepast. De bestaande woningen worden gesloopt en de infrastructuur wordt verwijderd. Daarna wordt de wijk weer opnieuw ingericht met nieuwe woningen, wegen en nutsvoorzieningen.

Afronding herinrichting watergang Haarrijn in zicht Geplaatst op 22 juli 2014

In 2013 is Roelofs gestart met de herinrichting van de watergang Haarrijn bij Maarssenbroek. Inmiddels is het complete grondwerk klaar, evenals de plaatsing van de visvriendelijke pompen en de vispassage. Naar verwachting is het nieuwe gemaal in oktober van dit jaar gereed.

Zandwinning Vof Oosterweilanden stelt grond beschikbaar voor natuurakkers Geplaatst op 18 juli 2014

Op de zandwinning van de VOF Oosterweilanden te Vriezenveen is een halve hectare grond beschikbaar gesteld aan Landschap Overijssel voor natuurakkers. Op deze manier wordt de akkernatuur versterkt waarmee extra leefgebied voor planten en dieren wordt gecreëerd.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer