0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 08

Natuurgebied Rijssen West ontwikkelt zich razendsnel! Geplaatst op 27 augustus 2014

De ontwikkeling van flora en fauna op het onlangs aangelegde natuurgebied in Rijssen gaat razendsnel. Een grote diversiteit aan planten en dieren hebben inmiddels hun intrek genomen in dit waterrijke gebied.

Verkeersbruggen Assen (Blauwe As fase II) gegund aan combinatie Roelofs – J.C. Krans! Geplaatst op 22 augustus 2014

Op woensdag 20 augustus is in ‘de Drentse Zaak’ te Assen de basisovereenkomst ondertekend voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van twee verkeersbruggen aan de Nobellaan en Groningerstraat te Assen. Deze bruggen maken te samen met de herinrichting van de openbare ruimte binnen dit contract onderdeel uit van het project ‘De Blauwe As’, waarmee het kanaal in Assen weer bevaarbaar wordt gemaakt.

Bergbezinkbassins Nunspeet feestelijk geopend Geplaatst op 19 augustus 2014

Vrijdag 18 juli vond de opening plaats van de twee bergbezinkbassins die Roelofs heeft aangelegd in opdracht van de gemeente Nunspeet en het waterschap Vallei en Veluwe. De bassins hebben een gezamenlijke inhoud van maar liefst 8 miljoen liter en zullen water- en stankoverlast gaan verminderen.

Roelofs organiseert Roadshow “Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen” Geplaatst op 14 augustus 2014

Op dinsdag 2 september 2014 13 houdt Roelofs wederom een Roadshow met als thema “Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen”. Deze Roadshow vindt plaats bij restaurant De Rode Loper in Stadskanaal.

Roelofs verbonden met beheersysteem iASSET Geplaatst op 12 augustus 2014

iASSET is een nieuw beheersysteem dat is ingericht in tien thema’s die ieder een eigen vakgebied bevatten. Roelofs heeft zich verbonden aan iASSET als strategisch partner van het thema verhardingen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer