0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 09

Realisatie project ‘KRW maatregelen fase 1’ gestart Geplaatst op 28 september 2014

In samenwerking met Rijkswaterstaat Oost-Nederland realiseert Waterschap Vallei en Veluwe de KRW-opgaven in de IJssel tot 2016. Het totale KRW-maatregelenpakket bestaat uit de aanleg van natuurvriendelijke oevers (gedeeltelijk met vooroevers) over een lengte van 10 km en de realisatie van nevengeulen (in totaal 22 km) verspreid langs de IJssel. De combinatie Roelofs-Oosterhuis is onlangs gestart met de eerste grondwerkzaamheden.

Jaarlijkse voetbalwedstrijd voor goede doel! Geplaatst op 25 september 2014

Op maandag 22 september 2014 vond zoals gebruikelijk weer de voetbalwedstrijd tussen de gemeente Noordenveld en de selectie van Roelofs plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement speelde zich af bij voetbalvereniging Nieuw-Roden. Zoals ieder jaar was er een goed doel aan de wedstrijd gekoppeld waaraan beide partijen €500,00 doneren. Dit jaar is de keuze gevallen op Muziekvereniging De Vooruitgang uit Norg.

Gemeente Opsterland sluit raamcontract met Roelofs Geplaatst op 22 september 2014

Op 9 september 2014 vond de officiële ondertekening plaats van een raamovereenkomst tussen Roelofs en de gemeente Opsterland. Roelofs gaat de gemeente de komende twee jaar, met een optie op nog twee jaar, ontzorgen op het gebied van engineering en civieltechnische werken.

Men- en ruiterpaden Fryslân geopend! Geplaatst op 18 september 2014

Onlangs zijn de door Roelofs aangelegde men- en ruiterpaden in Sudwest Fryslân geopend! De openingshandeling werd verricht door burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Sudwest Fryslân.

9 nieuwe stagiairs vinden hun weg bij Roelofs! Geplaatst op 15 september 2014

Het nieuwe schooljaar is ook bij Roelofs van start gegaan. De komende periode verwelkomen wij 9 studenten op onze vestigingen in Den Ham, Stadskanaal, Steenwijk en Veenendaal. De studenten, afkomstig van kaderonderwijs, MBO, HBO en WO, hebben een stageplek gevonden binnen de verschillende expertises of afdelingen in de organisatie. Zowel op kantoor als ook in de projecten zullen zij de aankomende tijd hun opgedane kennis in de praktijk brengen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer