0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 10

Bezoek Roelofs tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland! Geplaatst op 28 oktober 2014

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland vindt plaats op 4 en 5 november 2014 in Martiniplaza in Groningen.

Verondieping Goorsche Veld gestart Geplaatst op 23 oktober 2014

Op maandag 13 oktober 2014 is de eerste grond toegepast ten behoeve van de verondieping van het Goorsche Veld te Enschede.

Nieuwe rotonde bij Wolvega in gebruik genomen! Geplaatst op 17 oktober 2014

In opdracht van de provincie Fryslan heeft Roelofs een nieuwe rotonde onderaan de op- en afrit van de A32 gerealiseerd. Met de komst van de rotonde kan het verkeer veiliger van en naar de A32 rijden.

Roelofs aanwezig tijdens open dag melkveehouder Volker Geplaatst op 13 oktober 2014

De familie Volker organiseert ter gelegenheid van hun nieuwe ligboxenstal voor 200 melkkoeien een open dag. Roelofs heeft de erfverharding aangelegd op deze moderne en duurzame melkveehouderij. U bent van harte welkom op deze open dag!

Besparing op hergebruik materialen! Geplaatst op 10 oktober 2014

Vandaag is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Even weer een moment om stil te staan hoe Duurzaam Ondernemen is geïntegreerd in de algehele bedrijfsstrategie van Roelofs.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer