0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 11

Roelofs verzorgt presentatie tijdens Nationaal Verkeerskundecongres 2014 Geplaatst op 25 november 2014

Tijdens het Nationaal Verkeerskunde Congres op 12 november 2014 heeft Roelofs in de deelsessie ‘Verkeersmanagement bij bouwverkeer en wegwerkzaamheden’ een presentatie gehouden over het reduceren van verkeershinder.

Roelofs sponsort stichting ‘De Hond Kan De Was Doen’ Geplaatst op 25 november 2014

Roelofs hecht waarde aan een goede kwaliteit van haar dienstverlening en producten, maar ook aan de maatschappij om haar heen. Daarom steunen we regionale initiatieven, (sport)organisaties, evenementen en goede doelen vanuit de regio’s en projecten waar we actief zijn. In dit kader sponsort Roelofs ook de stichting ‘De hond kan de was doen’.

Roelofs kwalificeert zich voor raamcontract ingenieursdiensten! Geplaatst op 20 november 2014

Roelofs is geselecteerd als raamcontractant voor ingenieursdiensten van de gemeente Arnhem. De gemeente Arnhem heeft op basis van prijs/kwaliteit vijf partijen geselecteerd voor deze raamovereenkomst.

Roelofs-Rainer Kiel op de infomarkt van het Forum relinen & rioolbeheer Geplaatst op 18 november 2014

Op 20 november 2014 organiseert het KCRR (kenniscentrum rioolrenovaties) de zevende editie van het Forum relinen & rioolbeheer. Dit is een jaarlijks terugkerende studiedag waarbij vakgerichte kennis op het gebied van rioolrenovaties en rioolbeheer uitdagend wordt gepresenteerd. Het thema van 2014 is ‘Meer voor minder’. Meer met relinen doen dan met normale vervanging, voor minder geld

Wegenbouwkundig Laboratorium Roelofs op RTV Oost! Geplaatst op 13 november 2014

Roelofs beschikt al enige tijd over een eigen onafhankelijk wegenbouwkundig laboratorium waar onderzoek wordt verricht naar de kwaliteit van asfalt en funderingsconstructies. Dit is niet onopgemerkt gebleven en RTV Oost heeft hier in het televisieprogramma ‘Overijssel Vandaag’ en middels een uitgebreide radioreportage in het programma ‘Boeren, burgers en buitenlui’ aandacht aan besteed.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer