0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2014 - 12

Ontwerp Roelofs gekozen voor nieuwe rotonde in Vorden Geplaatst op 30 december 2014

De huidige rotonde in het centrum van Vorden heeft onvoldoende capaciteit om het verkeer snel af te wikkelen. Roelofs heeft een ontwerp gemaakt voor een nieuwe rotonde. Tijdens een onlangs gehouden bewonersavond is er een 3D visualisatie van de toekomstige rotonde gepresenteerd.

Groot asfaltonderhoud gemeente Tiel Geplaatst op 24 december 2014

In het kader van een D&C contract groot asfaltonderhoud is Roelofs momenteel bezig met onderhoudswerkzaamheden in de gemeente Tiel.

Bewoners vieren intrek in woningen fase 2 van project ‘Bijvank Noord’ in Enschede Geplaatst op 22 december 2014

In een deel van de woonwijk Bijvank Noord in Enschede-Zuid wordt stedelijke vernieuwing toegepast. De bestaande woningen worden gesloopt en de infrastructuur wordt verwijderd. Daarna wordt de wijk weer opnieuw ingericht met nieuwe woningen, wegen en nutsvoorzieningen.

Roelofs wenst u fijne feestdagen! Geplaatst op 19 december 2014

Kerst 2014 is bijna aangebroken. Een periode vol gezelligheid en liefde met familie en vrienden. Het is belangrijk om te beseffen dat dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. In dit kader laat Roelofs zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid gelden. Dit jaar zal de traditonele kerstgift gaan naar Giro 555 “Stop de ebola-ramp” en de stichting “Landschap Overijssel”. Hiermee steunt Roelofs deze stichting, net als in 2013, met haar werk voor de ontwikkeling en behoud van het prachtige landschap.

Roelofs gestart met bouwrijp maken van het Indië terrein in Almelo Geplaatst op 19 december 2014

Planontwikkelaar Ter Steege heeft een overeenkomst gesloten met Gemeente Almelo voor de ontwikkeling van het Indiëterrein te Almelo. Roelofs heeft de opdracht gekregen voor het ontwerp, de uitvoering en het bouw- en woonrijp maken van de openbare ruimte voor de eerste fasen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer