0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 03

Realisatie ovatonde Kersenbaan Amersfoort Geplaatst op 30 maart 2015

Vorige week is een belangrijk kruispunt in Amersfoort (in de volksmond ‘Roethof’ genoemd) afgesloten geweest voor al het verkeer. Dit alles om een belangrijke stap te kunnen zetten in het project ‘realisatie Kersenbaan Amersfoort fase 2’.

Boeiende beursdagen tijdens TEL 2015 Geplaatst op 30 maart 2015

Op dinsdag 24 en woensdag 25 maart 2015 vond zakenbeurs TEL plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Ook Roelofs was dit jaar wederom aanwezig met een stand.

Grote belangstelling voor inloopbijeenkomst N381 Geplaatst op 26 maart 2015

Donderdag 19 maart 2015 heeft de provincie Fryslân samen met Roelofs de eerste inloopavond georganiseerd inzake het project ‘N381, onderliggend wegennet’

Geselecteerde bouwcombinaties ombouw Ring Groningen bekend Geplaatst op 20 maart 2015

In een van de drie bouwcombinaties werken de regionale bedrijven Oosterhof Holman Infra, Koninklijke Sjouke Dijkstra, Jansma Drachten en Roelofs uit Den Ham samen met de Duitse bouwreuzen Max Bögl en Züblin.

Roelofs bundelt Social Return in Apeldoorn Geplaatst op 20 maart 2015

In januari 2014 is het project ‘Verkabeling Hoogspanning – Apeldoorn Zuid’ van start gegaan. Een uniek project waarbij een 150 kV hoogspanningsleiding ondergronds werd gebracht in een bebouwde omgeving. Roelofs was verantwoordelijk voor alle voorbereidende en bijkomende werkzaamheden zoals diverse opruimwerkzaamheden, het verwijderen van het huidige rioolstelsel en vervangen door een nieuw GVK-riool en bovengrondse herinrichting van de openbare ruimte. De werkzaamheden van Roelofs zijn inmiddels opgeleverd en het gehele project zal in … 2015 opgeleverd worden.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer