0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 04

Een nieuwe leiding binnen één dag. Kan het mooier? Geplaatst op 30 april 2015

Worden de risico’s voor uw leiding te groot, en wilt u met een minimale overlast uw leiding renoveren? Dan kan Flua dat voor u verzorgen! Flua is dé specialist op het gebied van renoveren van riool- en leidingstelsels.

Roadshow ‘Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen’ in Barneveld zeer geslaagd Geplaatst op 24 april 2015

Donderdag 16 april vond de Roadshow ‘Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen’ in Barneveld plaats. Het was een geslaagde en drukbezochte bijeenkomst, waarbij verschillende visies over wegenbeheer aan bod zijn gekomen. Het doel van de morgen was: verantwoord beheer en onderhoud met minder budget!

Download nu de Roelofs App Geplaatst op 20 april 2015

De Roelofs App informeert u over de laatste ontwikkelingen van een project door foto’s, statusupdates en de planning te publiceren.

Geef u op voor de Roadshow ‘Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen’ in Zwolle Geplaatst op 17 april 2015

Op donderdag 23 april 2015 houdt Roelofs een Roadshow 'Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen'. Deze Roadshow vindt plaats bij het Mercure Hotel in Zwolle.

Roelofs organiseert Roadshow “Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen” Geplaatst op 07 april 2015

Op donderdag 16 april 2015 houdt Roelofs wederom een Roadshow met als thema “Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen”. Deze Roadshow vindt plaats bij de gemeentewerf in Barneveld.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer