0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 05

Proef met duurzaam asfalt bij Oosterpoortsbrug in Sneek Geplaatst op 29 mei 2015

Op vrijdagmiddag 22 mei 2015 waren de raadsleden van gemeente Súdwest-Fryslân op werkbezoek bij het project 'Herinrichting Oosterpoortsbrug' in Sneek. De aanwezigen hebben een rondleiding gehad en waren getuige van de pilot met duurzaam asfalt!

Zwerfafval pak jij het op! Geplaatst op 24 mei 2015

De gemeente Opsterland maakt gebruik van de beschikbare middelen uit het afvalfonds onder de titel: ‘Zwerfafval pak jij het op’!? Alle gemeenten in Nederland kunnen (jaarlijks) een vergoeding krijgen voor de extra inzet voor preventie en aanpak van zwerfafval binnen hun gemeente. Deze vergoeding vloeit voort uit de Raamovereenkomst Verpakkingen 2013-2022.

Spooruitbreiding in westelijk-havengebied Rotterdam Geplaatst op 21 mei 2015

Roelofs heeft in opdracht van P&O Ferries gewerkt aan een spooruitbreiding in het westelijk-havengebied van Rotterdam, in de Europoort. Het ontwerp, de engineering en realisatie van de verlenging van een bestaande spoorterminal is door Roelofs gedaan.

Roelofs ontvangt predicaat Qualified Company Geplaatst op 11 mei 2015

Roelofs heeft vanuit het EFBQ het predicaat “Qualified Company’ ontvangen. Namens het EFBQ overhandigde mevr. drs. S. Andrae op het hoofdkantoor te Den Ham het bijbehorende certificaat. Het predicaat is verstrekt op basis van een intensief assessment met directie- en managementleden en analyses van strategische businessplannen en bijbehorende planning- en controlcyclus.

Succesvolle reeks Roadshows ‘Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen’ afgerond Geplaatst op 05 mei 2015

Verantwoord beheer en onderhoud met minder budget, dat stond wederom centraal tijdens de laatste Roadshow ‘Integraal Beheer en Onderhoud van Wegen’ die plaats vond in Zwolle.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer