0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 06

Vernieuwingen voor 41e editie CSI Twente Geplaatst op 25 juni 2015

Dinsdag 23 juni tot en met zondag 28 juni 2015 vindt de 41e editie plaats van het internationale sportevenement CSI Twente. Deze editie belooft een speciale aflevering te worden met vernieuwingen in de programmering en accommodatie, die ervoor zorgen dat de mix van sport, amusement en sfeer naar een nieuwe dimensie getild worden.

Roelofs steunt Friese Meren Wielertocht voor KWF Geplaatst op 19 juni 2015

Op donderdag 18 juni 2015 heeft de 4e Friese Meren Wielertocht voor Ambtenaren plaatsgevonden. Dit jaar heeft de gemeente De Friese Meren de tocht gereden ten behoeve van het Koningin Wilhelmina Fonds. Het geld dat hiermee is opgehaald wordt gedoneerd aan Team Wybe, ten behoeve van KWF de Alpe d’HuZes.

Werkzaamheden nieuwbouw school Oog en Al in Utrecht officieel van start Geplaatst op 17 juni 2015

Onlangs is de nieuwbouw van OBS Montessori Oog in Al in Utrecht officieel van start gegaan. Het startschot werd gegeven door wethouder Lot van Hooijdonk. Tijdens de opening fietste zij samen met de schooldirecteur in een virtuele animatie via de aanlanding in het Victor Hugoplantsoen omhoog over het dak van de nieuwe school naar de fietsbrug.

Geslaagde Dag van de Bouw 2015 Geplaatst op 16 juni 2015

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni 2015 heeft Roelofs ruim 350 bezoekers mogen ontvangen op diverse projecten in het land.

Basisscholieren maken kennis met Roelofs Geplaatst op 12 juni 2015

In het kader van de jaarlijkse BOTSS week hebben basisscholieren uit Stadskanaal een bezoek gebracht aan Roelofs. Tijdens deze dag hebben ze kennisgemaakt met verschillende werkzaamheden die er binnen het bedrijf worden verricht.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer