0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 07

Centrum Ommen sfeervol en levendig! Geplaatst op 30 juli 2015

Het centrum als bruisend hart van de stad Ommen. Een dynamisch hart aan de oevers van de Vecht. Met respect en aandacht voor historie en cultuur, maar ook ruimte voor ontspanning en vermaak.

Aanleggen van bruggen in Genemuiden gereed! Geplaatst op 28 juli 2015

In Genemuiden met haar prachtige haven, waar sinds jaar en dag water een hoofdrol speelt, zijn de woonwijken Tag Oost en Tag West zo goed als gereed, verbonden maar ook afgescheiden door diverse waterwegen.

Opening Kersenbaan in Amersfoort Geplaatst op 23 juli 2015

Op zaterdag 11 juli 2015 is fase 2 van het Kersenbaantracé na een bouwperiode van 1½ jaar feestelijk in gebruik genomen. Gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof, wethouder Hans Buijtelaar en algemeen directeur van Hegeman, Maarten Reijgersberg verrichtten de officiële openingshandeling. Door het indrukken van een rode knop werd in een regen van confetti een zwart gordijn geopend waarna het gezelschap, samen met vele belangstellenden, door de nieuwe tunnel zijn gelopen.

Feestelijke opening herinrichting omgeving Oosterpoortsbrug Geplaatst op 21 juli 2015

De herinrichting van de Oosterpoortsbrug en omgeving is gereed. Op donderdag 16 juli 2015 heeft de feestelijke opening plaatsgevonden.

Roelofs aanwezig tijdens Veekeuring Noord Friesland Geplaatst op 20 juli 2015

Zaterdag 25 juli 2015 vindt de jaarlijkse Veekeuring Noord Friesland in Wâlterswâld/Driezum plaats. De veekeuring wordt gehouden op de Boerendag tijdens de Paardendagen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer