0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 08

Roelofs ondersteunt gemeenten met het verkrijgen van de zwerfafvalvergoeding Geplaatst op 28 augustus 2015

Roelofs heeft voor verschillende gemeenten een plan opgesteld waarmee zij een zwerfafvalvergoeding uit het afvalfonds hebben verkregen. Met deze vergoeding kunnen zij extra maatregelen nemen om de openbare ruimte schoner te krijgen.

Zeven stagiairs van start bij Roelofs Geplaatst op 25 augustus 2015

De scholen zijn weer begonnen en daarmee zijn er bij Roelofs verschillende stagiairs van start gegaan. Zeven studenten zullen de komende periode een stage volgen op één van onze vestigingen in Den Ham, Stadskanaal, Steenwijk of Veenendaal.

Binnen 24 uur nieuw riool gerealiseerd in Drachten Geplaatst op 20 augustus 2015

Het hoofdriool van Drachten is succesvol gerenoveerd. Een uitdagend project, waarbij de werkzaamheden binnen een periode van 24 uur zonder regen moesten zijn afgerond.

Volg live de werkzaamheden van project ‘Fietsecoducten Oostelijke Ringweg Groningen’! Geplaatst op 18 augustus 2015

Afgelopen weekend zijn de voorbereidende werkzaamheden voor het fietsecoduct Meedenpad gestart. Het bestaande fietsviaduct is gesloopt en er zijn verschillende werkzaamheden uitgevoerd op de N46 ter plaatse van Meedenpad.

Omvangrijke reconstructie binnenstad Zwolle eerder gereed dan gepland! Geplaatst op 14 augustus 2015

Na maanden van werkzaamheden is vandaag de Pannekoekendijk en Harm Smeengekade in Zwolle weer open voor het verkeer. Sinds maart 2015 waren de toegangswegen aan de westkant van de binnenstad afgesloten voor een grote reconstructie die werd uitgevoerd door Roelofs.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer