0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 09

Nieuwsbrief Roelofs “Verantwoord wegbeheer met minder budget” Geplaatst op 29 september 2015

Regelmatig sturen wij vanuit Roelofs een nieuwsbrief naar onze relaties. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over actuele thema’s, ontwikkelingen en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin we actief zijn.

iASSET en Verbeterdebuurt gaan samenwerken vanuit één centraal platform Geplaatst op 24 september 2015

iASSET, het beheerplatform van objecten in de openbare ruimte, en Verbeterdebuurt, het platform voor meldingen openbare ruimte, hebben hun software op elkaar afgestemd voor een naadloze samenwerking. Het resultaat is één zeer gebruiksvriendelijk centraal systeem voor burgers, bestuurders en uitvoerders.

Gemeente Noordenveld en Roelofs voetballen voor de Leprastichting Geplaatst op 23 september 2015

Maandag 21 september 2015 vond de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen de gemeente Noordenveld en Roelofs plaats. Het schenken van een gift aan een goed doel staat altijd centraal tijdens deze traditie, die gehouden wordt in de week van de Rodermarkt. Dit jaar komt het bedrag van €1000,- ten goede aan de Leprastichting.

Roelofs deelt kennis tijdens Praktijkdag van Rioned Geplaatst op 21 september 2015

Stichting Rioned organiseert op 24 september 2015 een dag met praktijkgerichte minicursussen over riolering. Ook Roelofs is betrokken bij dit evenement.

Ontvang statusupdates van interessante projecten bij u in de buurt! Geplaatst op 18 september 2015

Met de Roelofs App blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van een project. Dit gebeurt door foto’s, statusupdates en de planning te publiceren. U ontvangt alleen updates van de favoriet gemarkeerde projecten.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer