0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 10

Roelofs sponsort Indoor Wierden Geplaatst op 30 oktober 2015

Van 31 oktober tot en met 7 november 2015 vindt het springconcours Indoor Wierden plaats, dit jaar voor de 39e keer. Roelofs is als sponsor al jaren betrokken bij dit mooie evenement.

Regie bij herinrichting Dijkhuizen ligt bij burgers Geplaatst op 28 oktober 2015

De regie van de herinrichting van Dijkhuizen, de dorpskern van Ruinerwold, ligt volledig bij Dorpsbelangen Ruinerwold/Berghuizen en de projectgroep. De projectgroep heeft middels een aanbesteding Roelofs uitgezocht om te assisteren bij het verder uitwerken van het project en de werkzaamheden vervolgens uit te voeren.

Kennissessie - Voorrangspleinen - tijdens Nationaal Verkeerskunde Congres (NVC) Geplaatst op 22 oktober 2015

Duidelijke richtlijnen voor voorrangspleinen zijn noodzakelijk voor de verkeersveiligheid en verkeersdoorstroming. Tijdens het NVC op donderdag 5 november 2015 geeft Roelofs junior adviseur Mark Jan Olijve in samenwerking met Windesheim en CROW een kennissessie over voorrangspleinen.

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen Noord-Nederland Geplaatst op 21 oktober 2015

Roelofs is dit jaar wederom aanwezig op de Promotiedagen Noord-Nederland die worden gehouden op 3 en 4 november 2015 in het Martiniplaza te Groningen.

Roelofs begeleidt aanbesteding en contract MJO kunstwerken voor de gemeente Opsterland Geplaatst op 19 oktober 2015

Roelofs heeft voor de gemeente Opsterland het contract en de aanbestedingsleidraad geschreven en de aanbesteding begeleid van een contract voor MJO kunstwerken binnen de gemeente.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer